Vodafone günlük&aylık cepnet hızını pc'de arttırma!

Sponsorlu Bağlantılar

aerdem000

aerdem000

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone günlük&aylık cepnet hızını pc'de arttırma!
Arkadaşlar çoktandır vodofonon sınırsız 50kuruşluk internetini kullanıyorum şimdiye kadar 10gb indirmişimdir fakat hızı beni deli ediyo hızını arttıracak bişeyler bulan arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirebilir mi?

Büyük bi hizmet olcak çünkü!

rapman

rapman

Üye
günlük paketlerde limit 5 mba kadar hızlı, aylıklarda 100mba kadar.bunu değiştiremessiniz.

aerdem000

aerdem000

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce yaptım indirme hızı 15kb'ydi 3g yle baglanıyodum 2g ye döndürdüm 30-38kb arasında gidip geliyo :D

asigsasi

asigsasi

Üye
Bizler hiç bağlamamıyoruz pc ye sizler nasıl bağlandınız acil cevap lütfen

bveo

bveo

Üye
asigsasi sana katılıyorum nerdeyse 3 haftadır bağlanamıyorum ben..

aerdem000

aerdem000

Üye
    Konu Sahibi
pc suitle baglanan bi telefonun olsun bağlıyıp internete ordan giriyosun sorunu anlayamadım

x1bc

x1bc

Üye
yav arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz turbo internet diye küçük bir prg. var yemin ederim film izlerken 18-25 saniyede yüklüyor filmi.920kb ile 2.6 bps arasında değişiyor ama çoğunlukla internet için.4 sezonluk bir dizi vardı izleyemediğim onu indirdim 5 günde yani iftardan sahura kadar.onu kur kurunca program keyini bul gir sonra son sürüme güncelle.emin ol ki inanamayacaksın.

asigsasi

asigsasi

Üye
Sorun şu ki pc suite ile bağlanıyorum fakat internet expoler gine çalışmıyor telefonun veri sayacına baktığımda ise sadece veri gönderimi yapılıyor veri alımı ise o ışte sorunum bu arkadaşlar yardım edin lütfen

x1bc

x1bc

Üye
müşteri hizmetlerinden internet bağlantını açtır wap üzerinden tel ile bağlanırsın ama bilgisayar üzerinden bağlanamazsın.interneti açtır o kadar sadece aynısı bendede olmustu.sonra weap ayarlarını sil internet ayarlarını yükle

asigsasi

asigsasi

Üye
müşteri hizmetlerinden internet bağlantını açtır wap üzerinden tel ile bağlanırsın ama bilgisayar üzerinden bağlanamazsın.interneti açtır o kadar sadece aynısı bendede olmustu.sonra weap ayarlarını sil internet ayarlarını yükle

aynen dediğin gibi yaptım birde baktım ki internete girebiliyorum çok teşekkür ederim

b_cakir78

b_cakir78

Üye
:yuru
Bizler hiç bağlamamıyoruz pc ye sizler nasıl bağlandınız acil cevap lütfen
nokia pc suite indirip pc ye kuruyorsun sonra kablo veya blootod ile pc suite baglanıyorsun ve özgurce gıryorsun bır yardım istrsen bana mesaj çekebılırsın

konyarapp

Üye
yav arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz turbo internet diye küçük bir prg. var yemin ederim film izlerken 18-25 saniyede yüklüyor filmi.920kb ile 2.6 bps arasında değişiyor ama çoğunlukla internet için.4 sezonluk bir dizi vardı izleyemediğim onu indirdim 5 günde yani iftardan sahura kadar.onu kur kurunca program keyini bul gir sonra son sürüme güncelle.emin ol ki inanamayacaksın.
:hmmm:hmmm

:allalla:nasıl oluyor ki bu ?Deneyelim bakalım saolasın

birsevenimolsun

Üye
telefon modellerınız ne

--------------- Ekleme ---------------

kardes turbo ınternet ve ınternetı hızlandırdıgını soyledıgın hıcbır program netı hızlandırmıyor aksıne yavas olan baglantıyı dahada kasıyo nu vodafone nın 15 kb den dha hızlı oldugunu soyleyen kısıler ayrıntılı acıklama yaparmısnız bız nıe 15 ı gecemıyoz da sız yuksek baglantıda erısım saglıyorsunuz. bnm tel e65 hız artırmak ıcınde her yolu denedım olmadı.
:hmmm:hmmm

:allalla:nasıl oluyor ki bu ?Deneyelim bakalım saolasın

hunkaar

hunkaar

Üye
beyler bildiğinizi zannediyorum ama gene yazayım, eğer telden bilgisayarla bağlanıyorsanız toplam hızınızı iki katına çıkartabilirsiniz. mesela telefonun browser ında rapid den bişey indirirken bilgisayar bundan etkilenmez. yani aynı anda hem bilgisayar hem de telden 15kb hızında bağlanabilirsiniz. aslında bunun üzerine gidilse birşeyler üretilebilir ama bence 30kb da kesmez bizi ya neyse...

celiktepelee

celiktepelee

Üye
arkadaşım pc suite modem ayarlarına gir
APN: internet
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone
yap düzelmesi lazım bi dene denemekte fayda var

sam422

Üye
Arkadaşlar bende telefonun netinden pcden giriyorum internet hızım 43.3kb/s pc suide den başka bir program kullan mıyorum cep telefonum n73 3g olduğundan hızı artıyor.

revmez42

Üye
ben e250 ile 460,8 kb/sn bağlanıyorum

kronik151

Üye
Vodem ile bağlanıyorum bende çok hızlı bağlantı kuramıyorum hızını artıranlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa fena olmaz..

Larock

Larock

Üye
boşuna uğraşmayın, istediğiniz ayarı yapın, istediğiniz programı kurun yine de hızı değiştiremezsiniz. sistemlerin nasıl çalıştığını umarım biliyorsunuzdur..

revmez42

Üye
arkadaşlar tam bilmiyorum ama hızı artırmanın bir yolu yok.çünkü operatörünüzün sistemin dışında tanımlanan hızı artıramazsınız.ben edge ile 468 kb/sn hızla bağlanıyorum.aylık cepnette edge ile sistem 1mbps hız veriyor 100 mb sınırı aşıncaya kadar.yani bu sistemle ilgili

Üst Alt