ferhatkiran
Üye
Ben vodafone hat aldım. Turkcell 3 g modem ile aylıkcepnet ile 3 g şebekesi üzerinden bağlanıyorum. Arkadaşın dediği gibi ilk 100 mb de 3 4 megabayt hıza ulşabiliyorsun ama 100 mb dolduktan sonra hız 96 kb ye düşüyor. Ben 3 g modemle bağlandığım için olması gerek 150 kbps ye kadar çıkabiliyor bazende 200 oluyor ama vodafonun söylediği hız 96 kbps dir. Herhangi bir sistem hatası olmazsa bu hızı geçemezsiniz.
Sistem hatası derken geçenlerde kredim olmayan hattıma vodafondan bi mesaj geldi. ordaki linke cepten girdim opera minin ücretsiz sayfasıydı ve o sayfadan googleye geçiş yaptım ve normal interneti 2 3 gün icretsiz kullandım. Daha sonra pc de deneme yaptım 0.facebook dan ücretsiz firiş yaptım ve ordan yine goole ye geçiş yaptım ve o gece pc den 3 g hızında download yaptım. ama her zaman olmuyor işte.
Sistem hatası derken geçenlerde kredim olmayan hattıma vodafondan bi mesaj geldi. ordaki linke cepten girdim opera minin ücretsiz sayfasıydı ve o sayfadan googleye geçiş yaptım ve normal interneti 2 3 gün icretsiz kullandım. Daha sonra pc de deneme yaptım 0.facebook dan ücretsiz firiş yaptım ve ordan yine goole ye geçiş yaptım ve o gece pc den 3 g hızında download yaptım. ama her zaman olmuyor işte.
(