Vee N8'i Yere düşürdüm Fena Çakıldı ve Sonuç :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc_mfi

Üye
cemyılmazın sözü varya aymısı kaynımdadavar işte bu bendede var

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum hiç düşmedi rengide aynı ve benimkide bu durumda

Şu yorum beni biraz rahatlattı, acaba bende de önceden vardıda dikkatimi mi çekmedi yoksa düştükten sonra mı oldu da farkettim bende bilmiyorum ama çok sıkıntı çıkarmıyor zaten. Şu silikon delikli kılıftan sipariş verdim kullanıcaz artık.

aagkn

aagkn

Üye
ben telefonu alalı 3 gün oldu benimkide gri ve resimde görüldüğü gibi menü tuş tarafında köşede ışık sızması var herhalde düşmesi ile bir ilgisi yok çünkü benimki daha düşmedi allaha şükür:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ben telefonu alalı 3 gün oldu benimkide gri ve resimde görüldüğü gibi menü tuş tarafında köşede ışık sızması var herhalde düşmesi ile bir ilgisi yok çünkü benimki daha düşmedi allaha şükür:oke:

ee bende nie isik yok kosde ozman :ehe siznki uretm hatali:kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
şampiyon senin telefon dark grey ondan olmasın

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Eed siyah, geçirmiyordur ışığı... Gri ler geçirir...

aagkn

aagkn

Üye
Eed siyah, geçirmiyordur ışığı... Gri ler geçirir...

bencede neden gri olması ama ben rahatsız olmadım burada görünce dikkatimi çketi baktım öyle haberim oldu tek sorunum bu olsun inşaalah nazarlık olur :oke::oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bencede neden gri olması ama ben rahatsız olmadım burada görünce dikkatimi çketi baktım öyle haberim oldu tek sorunum bu olsun inşaalah nazarlık olur :oke::oke:

Dünya malı boşver... Benimkinin de alt kısmında bilgilerinin yazdığı sticker azcık oynuo :D Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim :D

--------------- Ekleme ---------------

:DD:D::D:D:d dostm parasut koymayi unutmus nokia :ehe

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Dünya malı boşver... Benimkinin de alt kısmında bilgilerinin yazdığı sticker azcık oynuo :D Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim :D

--------------- Ekleme ---------------

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

aagkn

aagkn

Üye
Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim :D

süpermiş yaa valla çok beğendim :kop::kop:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim :D

telefonlada muhabeet iyi ha kankaaa :kop::kop::kop:

sor bakiym tele zorlasa pes 2o11 calistirir mi:kop::kop:

Utku

Utku

Üye
Konu Kilitlenmeli Muhabbet Etmeyin....:off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu muhabbete çevirmeyelim arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt