[alikan]
Üye
Vee N8'i Yere düşürdüm Fena Çakıldı ve Sonuç :s
N8'i 1.5 ay sonra elimden düşürdüm hemde düşerken yakalıyım diye daha da beter çakıldı yere
Sonrasında kendimi de yere atacaktım ama baktım telefonda bişey yok rahat bi nefes aldık. Heryerine baktım bişey yoktu ama az önce farkettim ki menu tuşunun üzerindeki çerçevede hafif bi açılma olmuş sadece menü tuşunun ışığı yandığında belli oluyor elle bastırınca kendini hissettiriyo yerine oturuyo yani. Telefonda düşmeden kaynaklanan tek hasar bu oldu ve ne hikmetse çizik bile olmadı telefonda şaşırdım heryerine dikkatlice baktım tek çizik yok telefonda sadece orası hafif bi açılmış. Kullandığınız N8 lerin o kısımları nasıl acaba sizdekiler sıfır yapışık mı resimde işaretli yerden ışık çıkıyor mu hafif açıklık var mı.?
Şimdi diyorum ki oraya biraz japon yapıştırıcısı sürsem elle bastırsam menü tuşu için veya ekran için bi sakatlık oluşturur mu.??
Sonrasında kendimi de yere atacaktım ama baktım telefonda bişey yok rahat bi nefes aldık. Heryerine baktım bişey yoktu ama az önce farkettim ki menu tuşunun üzerindeki çerçevede hafif bi açılma olmuş sadece menü tuşunun ışığı yandığında belli oluyor elle bastırınca kendini hissettiriyo yerine oturuyo yani. Telefonda düşmeden kaynaklanan tek hasar bu oldu ve ne hikmetse çizik bile olmadı telefonda şaşırdım heryerine dikkatlice baktım tek çizik yok telefonda sadece orası hafif bi açılmış. Kullandığınız N8 lerin o kısımları nasıl acaba sizdekiler sıfır yapışık mı resimde işaretli yerden ışık çıkıyor mu hafif açıklık var mı.?Şimdi diyorum ki oraya biraz japon yapıştırıcısı sürsem elle bastırsam menü tuşu için veya ekran için bi sakatlık oluşturur mu.??
ole bisey yok dostm bnde uretim hatasi iyi yapamamislar snnki mi bu