Vee N8'i Yere düşürdüm Fena Çakıldı ve Sonuç :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Vee N8'i Yere düşürdüm Fena Çakıldı ve Sonuç :s
N8'i 1.5 ay sonra elimden düşürdüm hemde düşerken yakalıyım diye daha da beter çakıldı yere :s Sonrasında kendimi de yere atacaktım ama baktım telefonda bişey yok rahat bi nefes aldık. Heryerine baktım bişey yoktu ama az önce farkettim ki menu tuşunun üzerindeki çerçevede hafif bi açılma olmuş sadece menü tuşunun ışığı yandığında belli oluyor elle bastırınca kendini hissettiriyo yerine oturuyo yani. Telefonda düşmeden kaynaklanan tek hasar bu oldu ve ne hikmetse çizik bile olmadı telefonda şaşırdım heryerine dikkatlice baktım tek çizik yok telefonda sadece orası hafif bi açılmış. Kullandığınız N8 lerin o kısımları nasıl acaba sizdekiler sıfır yapışık mı resimde işaretli yerden ışık çıkıyor mu hafif açıklık var mı.?

Şimdi diyorum ki oraya biraz japon yapıştırıcısı sürsem elle bastırsam menü tuşu için veya ekran için bi sakatlık oluşturur mu.??

• Beğen
Tepkiler: orcusss

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
benim telimde aynisi ? yani dark grey

bende de acaba bole mi diye simdi telime baktim dikkatlice :ehe ole bisey yok dostm bnde uretim hatasi iyi yapamamislar snnki mi bu :)

+

dostm konuyu editlemisin :D

o degilde suraya koptum ben :ehe

Sonrasında kendimi de yere atacaktım

:kop::kop::kop: knka nasil dusurdn yaa snn tele bu aralar bise oluor mlletn gozu telefonunda dostm ya :D::D: walla bnde baktim kendi telime ole bisey yok boswer kafani takma allah korumus iste:D o deglde japon yapstiricisi mi :kop::kop::kop: dostm manyklasma :D yok japon olmaz uhu sur :D:D:D sakin ha ole bi hata yapiym deme :D calisan N8 calsmaz olur ekrana flan gelir allah korusn dokundgunda ekranida calsmaz :D

gecms olsn knka nedense bole seler basna gelior git okuttur biyerden walla bise yap :D

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Yazdığından bişey anlamadım la bendeki de aynı demişin sonra yok demişin karar ver aynı olan ne :)
He bu benim telefon az önce çektim resmi elimden düştü sonrasında sadece bu dikkatimi çekti başka bişey yok telefonda

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[alikan];3153625' Alıntı:
Yazdığından bişey anlamadım la bendeki de aynı demişin sonra yok demişin karar ver aynı olan ne :)
He bu benim telefon az önce çektim resmi elimden düştü sonrasında sadece bu dikkatimi çekti başka bişey yok telefonda

dostm telimin aynisi diorm resmdekyle :) sndeki de koyu gri bndeki de yani onu diorum :)

bnde ole aciklik flan yok kafana takma ama dkkt et bundan sora bu sna ders olsn :kop: :D bak bnde msji editledim yeni seyler yazdim D:DD:D :D:D:

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Yok la benim telefon W-Silver dikkat etmedin sanırım. Koyu renkli değil heçte sefmiyorum koyu N8'i :) Hiç göstermiyor telefon kendini koyu renkte bence ama neyse polemik yaratmayalm yine ^^ Bir resim daha bırakıyorum buda karanlıkta ki hali, ayrıca bir arkadaş konu açmıştı gümüş N8 lerin menü tuşu gece karanlıkta aşırı parlıyo göz alıyo diye bu resimde karanlıkta çekildi menu tuşunun gece çıkardığı ışık şiddetine dikkat edebilirler. Bence hiç göz almıyor dimi :evet:

Şimdi bu açıklığı japonla yapıştırsam nolur.? Elle birazcık bastırdığımda kapanıyo zaten ama bir kere kıl olduk ya göze batıyo şimdi :s

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[alikan];3153632' Alıntı:
Yok la benim telefon W-Silver dikkat etmedin sanırım. Koyu renkli değil heçte sefmiyorum koyu N8'i :) Hiç göstermiyor telefon kendini koyu renkte bence ama neyse polemik yaratmayalm yine ^^ Bir resim daha bırakıyorum buda karanlıkta ki hali, ayrıca bir arkadaş konu açmıştı gümüş N8 lerin menü tuşu gece karanlıkta aşırı parlıyo göz alıyo diye bu resimde karanlıkta çekilde menu tuşunun gece çıkardığı ışık şiddetine dikkat edebilirler. Bence hiç göz almıyor dimi :evet:

,bnde normalde beyaz severm telde ama kanka N8de syah yerler oldgu icn syah aldm ben :oke:

knka bu tel kimn para b*k haa dusur duusur yenisni al :kop:

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
knka bu tel kimn para b*k haa dusur duusur yenisni al :kop:

La şu türkçeyi katletme kısaltma yapma ki anlayayım dediğinden :p
Nasıl düştüğüne gelirsek kulağımda konuşuyodum elimden kaydı tutayım derken hepten havalara uçtu, telefonada paraşüt koymayı unutmuş Nokia küt diye çakıldı :) ben telefonda kılıf kullanmayı seven biri değilim ama artık düşünmeye başladım :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
O değilde japon yapıştırıcısı veya uhu iyiymiş :D
Sakın ha :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Silikon kılıf tak, kapatır ekran hariç her yeri....

cabal21

cabal21

Üye
japon yapıştırıcı sürüp orayı yapıştırırsan telefonunun bataryası bozulduğunda birdaha değiştiremezsin. Bırak öyle kalsı yada servise danış.
ve bundan sonrada telefonunda şu tür kılıf kullan. nokia shop da 30 tl ye bulabilirsin. Benim telefon 3 kere yere düşmesine rağmen en ufak bir hasar yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
bencede japon filan hiç bulaşma ve sonuçta fazla göze batmıyorsa sorunda yok bence ve kılıfı düşün şimdi benimkide aynı renk ve bende fark ettim azıcık ışık çıkıyor ya da oraya yansıma yapıyor galiba ama ben telefonu 2 kere 1.5 m den düşürdüm sonra 2 m ekran üzeri çakıldı fanyans üzerine sol altta azıcık ezilme var ama bırakta olsun dimi ve aynen hiç çizik yok cihazda

melgklay

melgklay

Üye
japon yapıştırıcısı iletkendir!!! yani kısa devre yapar ve resmen duman çıkar dostum eğer bulabilirsen ve becerebilirsen araldit kullan.. ama bence hiç gerek yok..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benim telefonum hiç düşmedi rengide aynı ve benimkide bu durumda

venusutarit

venusutarit

Üye
Benimki de arabadab inerken 60-70 cm den asfalta çakıldı sol üst kenarda aleminyum da darbe izi ve çizikler var
keşke kılıf olsaydı dedim ama artık çok geç

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ben de mermere düşürdüm 1metre civarından, düştü, sonra sekti havadan döndü aynı köşeye bi daha çarptı:) azcık ezik var, kılıf taktım delikli 0 gibi görünüo :D

clarsa

clarsa

Üye
geçmiş olsun şu kılıftan bende kullanıyım ne olur ne olmaz

veterinarius

veterinarius

Üye
hiçbir yapıştırıcıyı bulaştırma, nasıl bir sonuç alacağını bilmiyorsun, çok farklı kimyasal tepkimeler çıkabiliyor ortaya, daha beter edebilirsin.

Uruloki

Uruloki

Üye
veterinaurius ne biçim kedidir o ve bencede haklısın direk kılıf al

Utku

Utku

Üye
En iyisi gerçek su geçirmez deriden kılıf 60-70 tl ama gerçek deri telefonu alırsam büyük ihtimalle ondan alırım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[alikan];3153641' Alıntı:
La şu türkçeyi katletme kısaltma yapma ki anlayayım dediğinden :p
Nasıl düştüğüne gelirsek kulağımda konuşuyodum elimden kaydı tutayım derken hepten havalara uçtu, telefonada paraşüt koymayı unutmuş Nokia küt diye çakıldı :) ben telefonda kılıf kullanmayı seven biri değilim ama artık düşünmeye başladım :)

:DD:D::D:D:d dostm parasut koymayi unutmus nokia :ehe bnde kilf kullanmayi sevmem ama silikon kilf kullan elinden kaymaz hem :oke:

hiçbir yapıştırıcıyı bulaştırma, nasıl bir sonuç alacağını bilmiyorsun, çok farklı kimyasal tepkimeler çıkabiliyor ortaya, daha beter edebilirsin.

bncede yapstrci kullanma bile dha kotu olur dedm ya :D

veterinaurius ne biçim kedidir o ve bencede haklısın direk kılıf al

zuhahaa yoruma oldum :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt