Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu yorum beni biraz rahatlattı, acaba bende de önceden vardıda dikkatimi mi çekmedi yoksa düştükten sonra mı oldu da farkettim bende bilmiyorum ama çok sıkıntı çıkarmıyor zaten. Şu silikon delikli kılıftan sipariş verdim kullanıcaz artık.
aagkn
Üye
ben telefonu alalı 3 gün oldu benimkide gri ve resimde görüldüğü gibi menü tuş tarafında köşede ışık sızması var herhalde düşmesi ile bir ilgisi yok çünkü benimki daha düşmedi allaha şükür
ben telefonu alalı 3 gün oldu benimkide gri ve resimde görüldüğü gibi menü tuş tarafında köşede ışık sızması var herhalde düşmesi ile bir ilgisi yok çünkü benimki daha düşmedi allaha şükür
Dünya malı boşver... Benimkinin de alt kısmında bilgilerinin yazdığı sticker azcık oynuo Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim
Dünya malı boşver... Benimkinin de alt kısmında bilgilerinin yazdığı sticker azcık oynuo Canın sağolsun dedim telefona, 109 ekranda HD oynatıyosun nazlan azcık senin de hakkın dedim