Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayır anlatamadığımız şu, takıntılı olmayan kimse pazar payına bakıpta telefon almaz. Sırf nokia diye almadık telefonları. Wp diye alanlarda var. Ha dersin niye htc almadın o tercih meselesi ben nokia seçtim diye nokia yüzünden almış olmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konumuz Windows 10 arkadaşlar, çok fazla dışına çıkmamaya çalışalım, zaten yeteri kadar PC ile karıştı :) Bir de Nokia ve diğer markalar girdi içine.

• Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper, ArMaGeDdOn_87 ve 3 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
WP'de En Çok Pazar Payı Kime Ait? 99%

:kop: XDA Bak Arkadaş.
Niye acaba öyle. Bir lumialara bak birde öbürlerine. Samsung desen Türkiye'de hiç yok. Htc desen bir aralar satıyordu ama 8x bir 920 ve 8s'de bir 620 etmiyordu. Sonra birde reklam işi var tabiki. Bunlar toplanınca tabiki en çok Nokia'nın pazar payı olur. Şu anda mesela wp alacak birinin lumia'dan hariç başka seçeneği yok.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows 10 şubatın kaçında gelir ben 16 sına yatırıyorum :D siz ne düşünüyorsunuz

Emre

Üye
Niye acaba öyle. Bir lumialara bak birde öbürlerine. Samsung desen Türkiye'de hiç yok. Htc desen bir aralar satıyordu ama 8x bir 920 ve 8s'de bir 620 etmiyordu. Sonra birde reklam işi var tabiki. Bunlar toplanınca tabiki en çok Nokia'nın pazar payı olur. Şu anda mesela wp alacak birinin lumia'dan hariç başka seçeneği yok.
Microsoft Satmak Nokia'dan Daha Zor, Artık Lenova Meuzi Gibi Markalar Geldi Yakında Ximoide Gelecek WP Olması Yetecek Mi Bakalım?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Microsoft Satmak Nokia'dan Daha Zor, Artık Lenova Meuzi Gibi Markalar Geldi Yakında Ximoide Gelecek WP Olması Yetecek Mi Bakalım?

Windows kimin elinin altında ve hangisi daha iyi geliştirilebilir ? Bunun açıklanmasına gerek yok, nexuslarla diğer telefonlar ortada

Emre

Üye
Windows kimin elinin altında ve hangisi daha iyi geliştirilebilir ? Bunun açıklanmasına gerek yok, nexuslarla diğer telefonlar ortada
Nokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.

Rainesto

Rainesto

Üye
Nokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.
Yav kaç haftadır burada nokia fanboyluğu yapıyorsun yeter bıktım birşey demeyim diyorum ama cidden yeter bıktım
Tamam helal nokia kral tamam nokia en birince hah yeter artık tamam nokia olmazsa windows Phone gelişmez tamam biz almazdık tamam yeter artık

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve Rock Ve Roll

Emre

Üye
Yav kaç haftadır burada nokia fanboyluğu yapıyorsun yeter bıktım birşey demeyim diyorum ama cidden yeter bıktım
Tamam helal nokia kral tamam nokia en birince hah yeter artık tamam nokia olmazsa windows Phone gelişmez tamam biz almazdık tamam yeter artık
Ben Gerçekleri Söylüyorum Cihazın Arkasında Yazan Belli Fan Boyluk Manmoyluk Yapmıyorum.

Rainesto

Rainesto

Üye
Ben Gerçekleri Söylüyorum Cihazın Arkasında Yazan Belli Fan Boyluk Manmoyluk Yapmıyorum.
Heryerde Nokia'yı övüyorsun n1 çıktı süper 2016 da nokia üretince kral vs. Gibi tamam nokia iyi bir marka bende severim ama bu kadar övüp her konuda bahsetmenin mantığı yok.

• Beğen
Tepkiler: skynet
braayn

braayn

Üye
Her wp kullanıcısı bir gün wp 10'nun tadına bakacaktır...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fikirlerinizi düşüncelerini belirtirken bu durumu reel yaklaşımdan uzak bir noktaya getirmeyin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında pek bir zaman da kalmamış hani

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bakarsınız etkinlikte tanıtılmayan multi screen özelliğini 16 şubatta verirler :ehe

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çoklu ekran desteği belirli boyutun üstündeki ekranlara gelebilir belki. :hmmm
belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?
(nolur 4.5 olsun)

belki şu kutucuk olayında ki gibi olur önce veremeyiz derler sonra herkese verirler

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
Peocawe

Peocawe

Üye
belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?
(nolur 4.5 olsun)

belki şu kutucuk olayında ki gibi olur önce veremeyiz derler sonra herkese verirler

4.5 e gelmeyecek diye biliyorum ben. 4.7 ve üstüydü sanırım.

Üst Alt