Niye acaba öyle. Bir lumialara bak birde öbürlerine. Samsung desen Türkiye'de hiç yok. Htc desen bir aralar satıyordu ama 8x bir 920 ve 8s'de bir 620 etmiyordu. Sonra birde reklam işi var tabiki. Bunlar toplanınca tabiki en çok Nokia'nın pazar payı olur. Şu anda mesela wp alacak birinin lumia'dan hariç başka seçeneği yok.WP'de En Çok Pazar Payı Kime Ait? 99%
XDA Bak Arkadaş.
Microsoft Satmak Nokia'dan Daha Zor, Artık Lenova Meuzi Gibi Markalar Geldi Yakında Ximoide Gelecek WP Olması Yetecek Mi Bakalım?Niye acaba öyle. Bir lumialara bak birde öbürlerine. Samsung desen Türkiye'de hiç yok. Htc desen bir aralar satıyordu ama 8x bir 920 ve 8s'de bir 620 etmiyordu. Sonra birde reklam işi var tabiki. Bunlar toplanınca tabiki en çok Nokia'nın pazar payı olur. Şu anda mesela wp alacak birinin lumia'dan hariç başka seçeneği yok.
Microsoft Satmak Nokia'dan Daha Zor, Artık Lenova Meuzi Gibi Markalar Geldi Yakında Ximoide Gelecek WP Olması Yetecek Mi Bakalım?
Nokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.Windows kimin elinin altında ve hangisi daha iyi geliştirilebilir ? Bunun açıklanmasına gerek yok, nexuslarla diğer telefonlar ortada
Yav kaç haftadır burada nokia fanboyluğu yapıyorsun yeter bıktım birşey demeyim diyorum ama cidden yeter bıktımNokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.
Ben Gerçekleri Söylüyorum Cihazın Arkasında Yazan Belli Fan Boyluk Manmoyluk Yapmıyorum.Yav kaç haftadır burada nokia fanboyluğu yapıyorsun yeter bıktım birşey demeyim diyorum ama cidden yeter bıktım
Tamam helal nokia kral tamam nokia en birince hah yeter artık tamam nokia olmazsa windows Phone gelişmez tamam biz almazdık tamam yeter artık
konu için geç kalındı ama yinede teşekkürlerPc için konu başlığımız mevcuttur.
İlk Bakışta Yeni Windows 10 ve Yenilikleri
Teşekkürler @Sensation

Heryerde Nokia'yı övüyorsun n1 çıktı süper 2016 da nokia üretince kral vs. Gibi tamam nokia iyi bir marka bende severim ama bu kadar övüp her konuda bahsetmenin mantığı yok.Ben Gerçekleri Söylüyorum Cihazın Arkasında Yazan Belli Fan Boyluk Manmoyluk Yapmıyorum.
Windows 10 şubatın kaçında gelir ben 16 sına yatırıyorumsiz ne düşünüyorsunuz

Bakarsınız etkinlikte tanıtılmayan multi screen özelliğini 16 şubatta verirler![]()

belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?Çoklu ekran desteği belirli boyutun üstündeki ekranlara gelebilir belki.![]()
belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?
(nolur 4.5 olsun)
belki şu kutucuk olayında ki gibi olur önce veremeyiz derler sonra herkese verirler