Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Versinler de gerisi önemli değil. Eğer 1520 ve 930 a verirlerse zaten yoğun istek üzerine mecbur diğer cihazlara da verirler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?
(nolur 4.5 olsun)

belki şu kutucuk olayında ki gibi olur önce veremeyiz derler sonra herkese verirler

4.5 e gelmeyecek diye biliyorum ben. 4.7 ve üstüydü sanırım.

Belfiore etkinlikte çok hızlı ve yüzeysel geçtiği için çoklu pencere özelliğinin gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz henüz.
İnşallah gelir.

Belfiore'nin olduğu bir videoda, 7-8 inçlik tablette çoklu pencere desteği görülüyor. Elbette o tablet, Windows 10'un tabletlere uyarlanmış (ancak masaüstü modu olan) arayüzünü kullanıyordu.
Telefonlarda masaüstü arayüzü olmadığı için çoklu pencere desteği muallakta.

Her şey Preview'de belli olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu ekranın kenarlarındaki boşluk azaltılmış mı yoksa bana mı öyle geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

@bulutsuzgece

Sağdaki biraz çaprazdan olduğu için görüntü aldatıcı olabilir.
Belki de çok milimetrik bir azalma vardır.

Peocawe

Peocawe

Üye

@bulutsuzgece

bence arka planını ekrana yayabildiğin için göz yamuşması olmuştur abi. aynı gibi geldi bana. :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.

He abi ben bu telefonu Nokia diye aldım içinde s40 olsa bile fark etmezdi benim için, sen herkesin kendi telefonunu neden aldığını kendilerinden daha iyi bilirsin. Dahada ne yazarsan yaz cevap vermem olur biter.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve wpfurkan

zbahadir

Üye
Windows 10 şubatın kaçında gelir ben 16 sına yatırıyorum :D siz ne düşünüyorsunuz

Microsoft hiç bir şey hazır olmadan tanıtım yapmaz. Her şey hazır fazla bekleteceklerini ben düşünmüyorum. Şubatın ilk haftasında gelme olasılığı oldukça yüksek.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bunun adı imkansızı beklemek artık yapmışlar işte daha adam akıllı görmeden olmomoş yopomomoşlor
Ama yalan mı olmomoş yopomomoşlor :no:
Bir video izlemiştim SAM's concept diye 1 tane adam koca Microsofttan daha iyi iş çıkarmıştı bu vakitten sonra Android almam WP de almam bi tane konuşmalık bir cep telefonu bide İpad Air alırım dahada uğraşmam telefonlarla.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
sitesinde bütün modellerin güncelleme almayacağı belirtiliyor diye bir haber okudum acaba doğru mudur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar konseptlerde kodlamadan çok fotoşop yapıldığını unutmayın

ErenMSC

Üye
Bari şu kilit ekranında bi değişiklik yapılsa :)

braayn

braayn

Üye
Wp 10'na yakışır bir kilit ekranı gelir.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
meg1ddo

meg1ddo

Üye

@bulutsuzgece
şu kutucukların arasındaki boşluğu da bi azaltmadılar gitti, çirkin duruyor böyle.

dextro22

dextro22

Üye
Facebookta bir gönderi paylaştı microsoft lumia Türkiye sayfası oradaki fotoğrafta butun lumiaları göstermişler birde link var ama ingilizce sayfasına yönlendiriyor bi baksın ing. İyi olan biri :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Facebookta bir gönderi paylaştı microsoft lumia Türkiye sayfası oradaki fotoğrafta butun lumiaları göstermişler birde link var ama ingilizce sayfasına yönlendiriyor bi baksın ing. İyi olan biri :)

Eski haber...
Ali kemal portalda yayınlamıştı zaten onu...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, mzcoools, emz ve 1 kişi daha

Üst Alt