Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vista varken laptop alıp da 7-8-8.1'i çakma kullananlara da yazık kardeşim. Nereye kuracaz biz :P

Vista aldığıma pişmanım bazı programları çalıştırmıyor xp eski ama o çalıştırıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Mesajlar uygulaması:

Telefon Ve Kişiler uygulaması:

Bildirim merkezinde bildirimlerin gruplanması:

Alarmlar uygulaması :

• Beğen
Tepkiler: Serhan, bulutsuzgece ve erndrdyk
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mesajlar uygulaması:

Telefon Ve Kişiler uygulaması:

Bildirim merkezinde bildirimlerin gruplanması:

Alarmlar uygulaması :
Hepsi paylaşıldı ve alarmlar uygulaması W10 (PC) görüntüsüne ait. Biri düzenleyip telefon diye milleti işletiyor :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
konuya yeni bakabiliyorum anca neler olmuş bu etkinlikte desenize wp8,1 güncellemesinde yaşanan heyecanlar tekrar yaşanacak bir daha zor görürüz diyorduk ama ms bizi şaşırttı birde wp8,1 beta uzun sürmemişti bu güncellemede şubat sonuna kadar gelir kesin haralde keşke yanımda telefon olsa askerde olunca yanıma almadım anca hafta sonları takip edebiliyorum ;(

Bay H

Bay H

Üye
8.1 ile tüm cihazlara gelmesi beklenen ancak bir türlü akıbetinden haber alınamayan çift dokunma ile cihazın uyandırılması sanırım Windows 10 ile gerçekleşecek.

Tablete kurduğum Windows 10 ile şans eseri cihazın ekranına bir kere dokunulduğunda uyku modundan cihazın çıktığı fark ettim. Sanırım bu mobil cihazlar için geleceğinin bir işaretidir.

@bulutsuzgece @papakudioflu

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
8.1 ile tüm cihazlara gelmesi beklenen ancak bir türlü akıbetinden haber alınamayan çift dokunma ile cihazın uyandırılması sanırım Windows 10 ile gerçekleşecek.

Tablete kurduğum Windows 10 ile şans eseri cihazın ekranına bir kere dokunulduğunda uyku modundan cihazın çıktığı fark ettim. Sanırım bu mobil cihazlar için geleceğinin bir işaretidir.

@bulutsuzgece @papakudioflu
Çift dokunma ile uyandırma zaten var ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bölüm çok durgun hayırlısı bakalım :)

Peocawe

Peocawe

Üye
O zamana kalırsa tabiki:D
Ms bizede bir kıyak geçip erken verebilir.
Denimden örnek alırsak bence az bile 3 hafta. :D PC için windows 10'dan örnek alırsak şubatın ilk haftasıda bişeyler olabilir. :D

Emre

Üye
Tüm cihazlarda yoktu bildiğim kadarı ile(Nokia dışı cihazlar)
Double Tap To Unlock İlk Olarak N9'da Kullanılmıştır, Nokia Lumia Cihazlar İçin Tekrar Geliştirip Piyasaya Sürmüştür.
(Bknz:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Double Tap To Unlock İlk Olarak N9'da Kullanılmıştır, Nokia Lumia Cihazlar İçin Tekrar Geliştirip Piyasaya Sürmüştür.
(Bknz:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

N9 ne zamandan beri nokia dışı ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben orjinal 8.1 kullanmıyorum ama 10 güncellemesini alırmıyım? :D

Üst Alt