Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Windows 10 u kurdum ama kurduğuma bin pişman oldum :D 1 saat zor dayandım tekrar win7 döndüm :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve B.A.R.O.N
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Windows 10 u kurdum ama kurduğuma bin pişman oldum :D 1 saat zor dayandım tekrar win7 döndüm :D
Boşuna demiyorum sanal makineye kurun kendi sisteminize kurmayın diye :)

Açıklığa kavuşması açısından soruyorum . Şimdi elimde lisanslı windows 7 veya 8.1 cd si var diyelim . Windows 10 a ilk yıl boyunca istediğim an ücretsiz yükseltebiliyorum . Diyelim ki bir kez yükselttim ve daha sonra bir sebepten dolayı elimdeki lisanslı windows 7 veya windows 8.1 cd ile formatlamak zorunda kaldım . 1 yıl boyunca da Windows 10 a yükseltmedim . 1 yıl sonra Windows 10 bana da ücretli mi olur :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve B.A.R.O.N
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Format atmamışsın anladığım kadarıyla direkt varolan sistemin üzerine farklı bir yerel diske kurmuşsun :) o zaman öyle sorması normal :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@hrnblt windows kurulumu yaparken nasıl tüm sistem silinir hakkında bir video izle :oke:

beats

beats

Üye
Açıklığa kavuşması açısından soruyorum . Şimdi elimde lisanslı windows 7 veya 8.1 cd si var diyelim . Windows 10 a ilk yıl boyunca istediğim an ücretsiz yükseltebiliyorum . Diyelim ki bir kez yükselttim ve daha sonra bir sebepten dolayı elimdeki lisanslı windows 7 veya windows 8.1 cd ile formatlamak zorunda kaldım . 1 yıl boyunca da Windows 10 a yükseltmedim . 1 yıl sonra Windows 10 bana da ücretli mi olur :)
Bir defa geçiş yapınca ürün koduna işleniyor, bunu Windows 8'den Windows 8.1'e yükseltirken görmüştük. Ya da direkt Windows 8.1 yükseltmesiyle sıfırdan yazılımı yükleyince yine ürün kodunu kabul ediyor.
Bende kurdum ama bilgisayarı başlatırken hangi sisteme devam etmek istediğimi soruyor
Eğer ayrı disk bölümlerine yüklü ise birini silebilirsin. Önce Sistem Yapılandırmansı'ndan Önyükleme sekmesinde kalmasını istediğin OS'yi varsayılan olarak seçiyorsun, daha sonra silmek için Disk Yönetimi ile istenmeyen OS yüklü bölümü biçimlendiriyoruz ve işlem tamam. Yok aynı disk üzerindeyse bildiğim kadarıyla tekrar yazılım yüklemekten başka seçenek yok.

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kazımasalardı, Muhtemelen Meego Adlı Sistemi Kullanıyor Olacaktın.

Sırf yolları ayırdılar diye N9 Nokianın ürünü değil mi yani ? Ben bu telefonu nokia diye değil wp diye aldım. Emin ol meego kullanıyor olmazdım.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Bir defa geçiş yapınca ürün koduna işleniyor, bunu Windows 8'den Windows 8.1'e yükseltirken görmüştük. Ya da direkt Windows 8.1 yükseltmesiyle sıfırdan yazılımı yükleyince yine ürün kodunu kabul ediyor.

Eğer ayrı disk bölümlerine yüklü ise birini silebilirsin. Önce Sistem Yapılandırmansı'ndan Önyükleme sekmesinde kalmasını istediğin OS'yi varsayılan olarak seçiyorsun, daha sonra silmek için Disk Yönetimi ile istenmeyen OS yüklü bölümü biçimlendiriyoruz ve işlem tamam. Yok aynı disk üzerindeyse bildiğim kadarıyla tekrar yazılım yüklemekten başka seçenek yok.
Duyduğuma göre yeni kod vericeklermiş.

Emre

Üye
Sırf yolları ayırdılar diye N9 Nokianın ürünü değil mi yani ? Ben bu telefonu nokia diye değil wp diye aldım. Emin ol meego kullanıyor olmazdım.
Boş'a Çene Yormayalım, Uygun Fiyatlı WP'i Güzel Güzel Kullan.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Boş'a Çene Yormayalım, Uygun Fiyatlı WP'i Güzel Güzel Kullan.
uygun fiyatındanda değil en alt cihaz olmasına ramen benim ihtiyaçlarımı karşılaması ve kasmamasından ötürü seçtim. yoksa s3ü aldığım halde kenara atmazdım.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
yasirtaha

yasirtaha

Üye
@hrnblt windows kurulumu yaparken nasıl tüm sistem silinir hakkında bir video izle :oke:
ben zaten onu yapabiliyorum ama 8.1 kurulu iken Windows insider programını indirdim o da direk kurdu herhangi bir sıkıntı olmaz sanırım olursa da gereğini yaparız

Emre

Üye
uygun fiyatındanda değil en alt cihaz olmasına ramen benim ihtiyaçlarımı karşılaması ve kasmamasından ötürü seçtim. yoksa s3ü aldığım halde kenara atmazdım.
Herkes Senin Açından Bakmıyor, Kullanmaya Devam Et Diyorum ;)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
O arkadaşa ne anlatsan boş. Ona göre wp alan herkes Nokia diye almış ve artık Nokia olmadığından wp'de batacakmış yakında.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt