belirli boyut 4.5 olmaz mı abi ?
(nolur 4.5 olsun)
belki şu kutucuk olayında ki gibi olur önce veremeyiz derler sonra herkese verirler
4.5 e gelmeyecek diye biliyorum ben. 4.7 ve üstüydü sanırım.
Bu ekranın kenarlarındaki boşluk azaltılmış mı yoksa bana mı öyle geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece
Bu ekranın kenarlarındaki boşluk azaltılmış mı yoksa bana mı öyle geldi.
@bulutsuzgece

Nokia Olmasaydı O Sistem Gelişmezdim. WindowsPhone 6-7 yaz Google Amcaya Android Gelişirken WP Geri Adım Atıyordu.
Windows 10 şubatın kaçında gelir ben 16 sına yatırıyorumsiz ne düşünüyorsunuz
Ama yalan mı olmomoş yopomomoşlorBunun adı imkansızı beklemek artık yapmışlar işte daha adam akıllı görmeden olmomoş yopomomoşlor

Wp 10'na yakışır bir kilit ekranı gelir.
Valla bende bekliyorum güzel bir kilit ekranı gelir.Aktif kilit ekranı vardı beta olarak çok daha gelişmiş olarak yerini win 10 da alır sanırım
Bari şu kilit ekranında bi değişiklik yapılsa![]()
Wp 10'na yakışır bir kilit ekranı gelir.
Aktif kilit ekranı vardı beta olarak çok daha gelişmiş olarak yerini win 10 da alır sanırım

şu kutucukların arasındaki boşluğu da bi azaltmadılar gitti, çirkin duruyor böyle.Bu ekranın kenarlarındaki boşluk azaltılmış mı yoksa bana mı öyle geldi.
@bulutsuzgece
Facebookta bir gönderi paylaştı microsoft lumia Türkiye sayfası oradaki fotoğrafta butun lumiaları göstermişler birde link var ama ingilizce sayfasına yönlendiriyor bi baksın ing. İyi olan biri![]()
doğru valla benimde aklıma gelmiyor diil. dükkan kepengi açıp kapatıyormuşum gibi hissediyorum hep.Bari şu kilit ekranında bi değişiklik yapılsa![]()
daha once hiç hissetmemiştim sayende oylede hissedicemdoğru valla benimde aklıma gelmiyor diil. dükkan kepengi açıp kapatıyormuşum gibi hissediyorum hep.