Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

recep288

recep288

Üye
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yi :) ve 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız :)

Haklisin kaldi ki bursa görükledeyim burda avea 2 g bile zar zor cekiyor 3 g bile daha her yerde tam degil :D

• Beğen
Tepkiler: 984657

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba? :) 2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur :) biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz :)

Dünyanın birçok yerinde lte kullanılmaya başlandı :) Bizim ülkemizde olmaması microsoft'u niye ilgilendirsin . Bize özel güncelleme gönderecek değiller ya :)

dakamon

dakamon

Üye
şahsen ben wp 10 beta kurmam denimle yolma devam ederim taki wp 10 fu ll gelene kadar.Ben kendi adıma wp 10dan daha çok şeyler görürüz diye bekliyordum ama tanıtım umduğum gibi olmadı.
Dostum valla bende kurmayı düşünmüyorum. Özellikle prv lerden çok çektim diyebilirim :) hatalar hep beni bulmuştu çünkü. :) Bu sefer kendimi dizginleyip tam sürümü yada daha kararlı sürümü bekelyebilirim :) ben daha çok PC için win10 ile oynamak istiyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
şahsen ben wp 10 beta kurmam denimle yolma devam ederim taki wp 10 fu ll gelene kadar.Ben kendi adıma wp 10dan daha çok şeyler görürüz diye bekliyordum ama tanıtım umduğum gibi olmadı.
Dostum valla bende kurmayı düşünmüyorum. Özellikle prv lerden çok çektim diyebilirim :) hatalar hep beni bulmuştu çünkü. :) Bu sefer kendimi dizginleyip tam sürümü yada daha kararlı sürümü bekelyebilirim :) ben daha çok PC için win10 ile oynamak istiyorum :)

braayn

braayn

Üye
valla kurmamakla isabetli bir karar almış olursun.Şuan kullandığın cihaza denim gelsin yeter bekleyi ver bencede

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yi :) ve 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız :)

İstanbul da 3G çekmiyor ki zaten operatörlere baksan on numara hepsi birbirinden iyi büyük küçük şehir yok taksim Kadıköy Eminönü falan filan

dakamon

dakamon

Üye
Dünyanın birçok yerinde lte kullanılmaya başlandı :) Bizim ülkemizde olmaması microsoft'u niye ilgilendirsin . Bize özel güncelleme gönderecek değiller ya :)
Sen çok başka anlamışsın :) biraz gerçekçi olmak lazım :) o zaman anlarsın beni. Lte nin microsoftla alakalı olduğunu yazımdan nasıl çıkarttın anlayamadım. MS nin M si bile geçmedi yazımda :D ilginç.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sen çok başka anlamışsın :) biraz gerçekçi olmak lazım :) o zaman anlarsın beni.

Bizim ülkemizde gelse bile uzun süre randıman alamıycaz bu konuda hemfikiriz ama 2g çok çok eskide kaldı . Biz 3g ye geç geçtiğimiz için yakınmış gibi geliyor bize :D

dakamon

dakamon

Üye
Bizim ülkemizde gelse bile uzun süre randıman alamıycaz bu konuda hemfikiriz ama 2g çok çok eskide kaldı . Biz 3g ye geç geçtiğimiz için yakınmış gibi geliyor bize :D
Sen bi 820 kullan yada 620 görürüm 2g ehemmiyetini :) hala 2 g kullanan birçok akıllı telefon kullanıcısı var. Özellikle 2g yi kullanıyorlar belli zaman aralıklarında :) Eski ama yararlı.

Mesela dışarı çıktın ve bataryanın sana bir gün yetmesini istiyorsun ve telefonun bataryası büyük değil. Bu durumda yapacağın tek şey kalıyor sadece bildirimler gelsin ve whatsapptan iletişimde kalim diye 2g ye alırsın telefonu ve yüzde 30-40 kadar pil tasarruf edersin 3g ye göre. Günün kurtulur. Evde olursan yada ofiste 3g yi açarsın :)

• Beğen
Tepkiler: bozokluht
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çoğu evde bile 3G çekmiyor neden bahsediyorsunuz gerçekçi olmak gerek verdiğimiz paranın karşılığı bu değil

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Çoğu evde bile 3G çekmiyor neden bahsediyorsunuz gerçekçi olmak gerek verdiğimiz paranın karşılığı bu değil

Benim evim baz istasyonuna yakın 3 kademe çekiyor . İşe gidiyorum dağ başında b.bakkalköy civarında 5 kademe çekiyor :D Bir gariplik var ama bende anlamadım :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bunu göreniniz oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tamam mevzu başka yere gidiyor :D burda noktalayalım. Konumuz WİNDOWS 10 :D

Aynen konuya devam bende pc alıcam Win 10 uzun tarih diyorsunuz 8.1 alıp yükselticeğim o halde off direkt olsa iyi olurdu format sevmiyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
harikaydı! Telefon için müzik çaların değişmesi, bildirim merkezine daha çok kısayol, mesaj cevaplamak için bildirimi aşağı indirince açılan klavye vsvs bunlar sadece tanıtılanlar kim bilir daha neler gelecek. giyilebilir teknoloji dediler Hologram gözlük dediler yetmedi denediler kanıtladılar bu da zaten işin koptuğu yerdi. sabırsızlıkla preview sürümü bekliyoruz. :biggrin::biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben genel olarak memnun kaldım yayından . Özellikle yeni müzik uygulaması ve interaktif bildirimler birçoğumuzun beklediği yeniliklerdi . Bir de bişey dikkatimi çekti . Yeni gösterilen universal uygulamaların tamamının da arayüzleri çok farklı ve işlevsel .

skynet

Üye
Şimdi işin yoksa bekle ki bu ay bitsin :eller:

Üst Alt