Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
imessage ya da hangouts gibi microsoft mesaj uygulaması ile çoklu mesajlaşma uygulamaları kullanılabilecek

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Emre

Üye
Tamam Browser Tanıtılmış - Microsoft, başka özelliklerin de bulunduğunu ancak henüz hazır olmadığını belirtti.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Birde yeni tanıtılan bildirim merkezindeki kısayolların artması konusuna gelince , benzeri sızıntılar olmuştu . Aynısı olmasada açılıp kapanabilir oluşunu tutturmuş sızdıranlar :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
recep288

recep288

Üye
En cokta cortana bomba gibi geliyor. Ogrenebiliyor egitilebiliyor :D

dakamon

dakamon

Üye
Bide şu hızlı ayarlara 3g 2g arası hızlı geçiş ayarı da koysalar çok mu şey istemiş oluruz acaba :D

• Beğen
Tepkiler: 984657
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bide şu hızlı ayarlara 3g 2g arası hızlı geçiş ayarı da koysalar çok mu şey istemiş oluruz acaba :D

4G de çok uzakta değil inşallah onu da bu yıl çok uzatmadan verirler

recep288

recep288

Üye
Hani bir söz var var ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Türkçe gelmeden bize ne fayda[/QUOTE
Zannedersem final.surumunde turkcemizde yer alacak cunku kopuk kopuk calismak istemiyor microsoft artik. Microrosft turkiyede calisan bir akrabam var 5 kisilik bir ekip abdye cortana ses ve turkcelestirme icin yollandi dedi bana. Windows 10 final surumunde gorecegiz dedi bana ki oylede olacaktir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve zaakaan
dakamon

dakamon

Üye
Kardeşim millet lte kullanıyor 2g mi kaldı artık :)
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba? :) 2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur :) biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: 984657, BLasTeaR ve dilmenibrahim
braayn

braayn

Üye
şahsen ben wp 10 beta kurmam denimle yolma devam ederim taki wp 10 full gelene kadar.Ben kendi adıma wp 10dan daha çok şeyler görürüz diye bekliyordum ama tanıtım umduğum gibi olmadı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cortanaya 7 dil denmiş Türkçe varmıdır sizce ?

dakamon

dakamon

Üye
4G de çok uzakta değil inşallah onu da bu yıl çok uzatmadan verirler
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yi :) ve 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba? :) 2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur :) biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz :)

İşin gerçeği ülkemizde kaç yıldır 3G. Var yada yok ! % olarak baksak çoğu yerde çekmiyor yalsnmı sana katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: 984657
dakamon

dakamon

Üye

Üst Alt