bulutsuzgece
Üye
Bunu yayında göremedim . Böyle birşey gösterildi mi ? Bu doğruysa interaktif bildirimler de geliyor .
Evet bunu paylaştım.
İnteraktif bildirimler..
Bunu yayında göremedim . Böyle birşey gösterildi mi ? Bu doğruysa interaktif bildirimler de geliyor .
Evet 2015 eylül ekim dönemi verirler.windows 10 pcler yıl sonuna doğru çıkar muhtemelen
windows 10 pcler yıl sonuna doğru çıkar muhtemelen
En cokta cortana bomba gibi geliyor. Ogrenebiliyor egitilebiliyor![]()
Bide şu hızlı ayarlara 3g 2g arası hızlı geçiş ayarı da koysalar çok mu şey istemiş oluruz acaba![]()

Bide şu hızlı ayarlara 3g 2g arası hızlı geçiş ayarı da koysalar çok mu şey istemiş oluruz acaba![]()
Hani bir söz var var ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Türkçe gelmeden bize ne fayda[/QUOTE
Zannedersem final.surumunde turkcemizde yer alacak cunku kopuk kopuk calismak istemiyor microsoft artik. Microrosft turkiyede calisan bir akrabam var 5 kisilik bir ekip abdye cortana ses ve turkcelestirme icin yollandi dedi bana. Windows 10 final surumunde gorecegiz dedi bana ki oylede olacaktir
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba?Kardeşim millet lte kullanıyor 2g mi kaldı artık![]()
2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur
biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz 
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yi4G de çok uzakta değil inşallah onu da bu yıl çok uzatmadan verirler
ve 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız 
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba?2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur
biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz
![]()
Tabiki yokturCortanaya 7 dil denmiş Türkçe varmıdır sizce ?
ingilizce almanca italyanca fransızca çince desem bile 5 oluyor
7 ye iki dil kalıd bu ikisinden birinin Türkçe olma ihtimali nedir 
Cortanaya 7 dil denmiş Türkçe varmıdır sizce ?