Haber Ve İlk Güncelleme Samsungtan!((S5 Ve Note 3))

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arayüz Olarak Pek Bir Değişim Yok Sadece Materyal Gelmiş Ve Uygulamalar Art Tabanlıya Çevrilmiş Gibi Asıl En Büyük Değişimi S4 İle Note 3'e Olacak

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve xmustx

yaren_70

Üye
Not 3 9005 te 4.4.2 kullanoyoruz. Güncelleme ne zaman gelir?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Android haricinde bir sürüm yükleyemez mi samsung ?

yaren_70

Üye
4.4.4 gelmediki kurayım

cin83ali

cin83ali

Üye
Ben telefonu yurtdışı dan getirdik pasaport kayıtlı bu romu atarsam bir sorun olurmu bide indirdiklerimde bir sıkıntı yaşarmıyım saygilar

cin83ali

cin83ali

Üye
Valla sizde cevap gelmedi ve ben yükledim severim güncellemeleri gayet hızlı ve stabil ve Baya özellik gelmiş tavsiye ediyorum saygılarımla

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Valla sizde cevap gelmedi ve ben yükledim severim güncellemeleri gayet hızlı ve stabil ve Baya özellik gelmiş tavsiye ediyorum saygılarımla
Hayırlı olsun. Rahberinde kaç kişi var? Kaç saniyede giriyor? Bilirsin eskiden 3 4 saniye gecikme yapıyordu. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
S3 alır mı topitop :p

• Beğen
cin83ali

cin83ali

Üye
[quote uid=1130335 name="cin83ali" post=7425416]Valla sizde cevap gelmedi ve ben yükledim severim güncellemeleri gayet hızlı ve stabil ve Baya özellik gelmiş tavsiye ediyorum saygılarımla[/QUOTE]<br />Hayırlı olsun. Rahberinde kaç kişi var? Kaç saniyede giriyor? Bilirsin eskiden 3 4 saniye gecikme yapıyordu. :)<br/> valla baya hızlı hiç gecikme yok sayılır ve telefon ram olayı baya gelişmiş ney kaç gb ram kulanıyor yazıyor ben bayıldım

• Beğen
cin83ali

cin83ali

Üye
Gayet hızlı ve stabil bence inceledikçe buraya paylaşımda bulunacağım

• Beğen
vehipcabuk

vehipcabuk

Üye
Mrb
G900f Polonya 5.0 kurdum
Resmen uçuyor 5 gün kullandıktan sonra bu gün facebook güncellemesi geldi hemen kurdum
Facebook durduruldu hatası verdi kaldırdım .
Cihaz kastı kaç defa ne yaptıysam olmadı kapatıp açtım
Bu sefer .class 10 . 32 gb hafıza kartını gormedi uygulama hafıza kartına kurulu olduğundan onlarda gormedi care kalmayınca
Reset attim ve bütün uygulamaları yeniden kurmak zorunda kaldım
Aslında sorunun art runtime yüzünden çıktığını düşünüyorum
Ve dalvike de geçebileceğini sanmıyorum
Sorun tekrar ederse ne yapmalıyım ne oneriyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cin83ali
cin83ali

cin83ali

Üye
Bende kurdum şarj çok iyi ve kasma yok ama sadece facebook durduruldu hatası bendede mevcut bende bir önceki sürüm APK indirdim kurdum suan sorun yok güncelleme mevcut ama yapmıyorum

• Beğen
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
Note 3 beklemedeyiz.

Üst Alt