Note 9 için samsung android pie 9.0 15 ocak ta

Sponsorlu Bağlantılar

HACKERTHT

HACKERTHT

Üye
    Konu Sahibi
Note 9 için samsung android pie 9.0 15 ocak ta
Galaxy Note 9 Android Pasta güncelleme
15 Ocak'ta geliyor



Son Galaxy S9 Android Pie güncellemesi bazı ülkelerde Noel'den bir gün önce yayınlandı . Güncelleme henüz çoğu ülkeye ulaşmadı, ancak kesinlikle sürpriz oldu. Yine de Samsung Note 9 beta programı bitmedi, çünkü Samsung bugün daha önce yeni bir Note 9 beta güncellemesi yayınladı . Bu , Android Pasta güncellemesi için şirketin duyurduğu Ocak ayı süresinin hala yürürlükte olduğu, ancak Samsung Türkiye'ye göre Not 9 sahiplerinin beklediğinin 15 Ocak gibi kısa sürede gelebileceği anlamına geliyor .

Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 için 15 Şubat?
Şimdi, Samsung Türkiye'nin her cihaz için ayın 15'inci gününü listelediğini belirtmekte fayda var: Galaxy Note 9 için 15 Ocak ve Galaxy S8, S8 + ve Galaxy Note 8 için 15 Şubat. Samsung Türkiye de değişme geçmişine sahip güncelleme yol haritalarındaki tarihler. Bununla birlikte, Samsung bazı pazarlarda Galaxy S9 için Android Pie güncellemesi ile çok hızlı olduğu için , son Galaxy Note 9 Pie güncellemesinin Ocak ayının ortasına kadar başlaması gerçekten mümkün.

Yine de 15 Ocak tarihi sadece Türkiye ve diğer birkaç pazar için olabilir. Hem Galaxy S9 hem de Galaxy Note 9 için dünya çapında piyasaya sürüldüğü zaman görülmeye devam ediyor ve S9 güncellemesinin bazı ülkelerde etkileyici şekilde hızlı bir şekilde yayınlanmasından sonra Samsung'un bunun için çok zaman almadığını umuyoruz. .
 


Üst Alt