Ve beklenen an geldi: Nokia Lumia 920 Resmi Olarak Türkiye ile Buluşuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
Can xfire hesabın varsa o videonun boyutunu 30 mb gibi bişiye kaliteyi bozmadan indirip upload ediyor. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
benim lumia800 defalarca denedim 19 sn yede aciliyor kapanma suresiyse 7 saniye.birsuru oyun uygulama var ve telin hafizasinda sadece 2gb yer kaldi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
malesef :)

Lumiance

Lumiance

Üye
sarı lumia 920 bakırköy marmara forumda var. Sarışıncılar tükenmeden alın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Videoyu FLV formatına dönüştür Can.
Boyutu bayağı küçülür, rahat rahat paylaşırsın.
---
Bu arada Lumia 920 2 ay boyunca (yani Ocak ayı ortalarına kadar) sadece Turkcell ve Nokia Shop'larda satılacak. Diğer satan mağazalar da muhtemelen buralardan temin ederek satacaklardır. O yüzden şu an için piyasada 1600-1649 TL altında fiyat beklemeyin :S

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Videoyu FLV formatına dönüştür Can.
Boyutu bayağı küçülür, rahat rahat paylaşırsın.
---
Bu arada Lumia 920 2 ay boyunca (yani Ocak ayı ortalarına kadar) sadece Turkcell ve Nokia Shop'larda satılacak. Diğer satan mağazalar da muhtemelen buralardan temin ederek satacaklardır. O yüzden şu an için piyasada 1600-1649 TL altında fiyat beklemeyin :S

bu da 2 ay süreyle Vatan'a gelmeyecek demek o zaman.. :ağlarım:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
hd anlaşılan :ehe

ecel54

ecel54

Üye
lansman bitmemiş herhalde, lumia akşam partisi var kenan doğulu şuan sahnede :ehe

twitterda iştebu etiketi ile paylaşım yapıyorlar partide

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

fotoğraflar lumia 920 ile çekilmiş, buradakiler devoloper galiba hepsinde bir tane lumia 920 fotoğraf çekip paylaşmışlar :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lansman bitti bu akşam partisiydi buraya da davetliydik ama can sozlusunden izin alamadigi icin gitmedik:ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

videoyu neyle çektiniz arkadaşlar o kadar büyük boyutlarda çektiniz

canon 550d ile hd çektik abi :ehe

çok da başarılı bi video değildi zaten daha güzelini yapacağız yakında kısmetse

- - - Eklendi - - -

lansman bitti bu akşam partisiydi buraya da davetliydik ama can sozlusunden izin alamadigi icin gitmedik:ehe

yok artık iftiranın da böylesi :d: Abi sen demedin mi hanım müsade etmedi telefonu gör gel dedi diye :kop:

- - - Eklendi - - -

sabah hemen hemen herkes de 920 vardı :ehe

- - - Eklendi - - -

bu da 2 ay süreyle Vatan'a gelmeyecek demek o zaman.. :ağlarım:

hayır öyle bişey yok operatör olarak sadece turkcell de satılacak. Şuan elektroworldde satılıyor bile cihaz,diğer marketlere de yakında gelir.

ecel54

ecel54

Üye
lumia 900'le hava atsaydınız o zaman bende var sizde yok gibi bulamazsınız falan :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o degil de bugun bir kez daha şahit olduk ki bizim milletimiz boyle lansmanlara ve ortamlara hic alişik degil. Gelenlerin buyuk cogunlugu sanki mahalle kahvesine gider gibi giyinmişler :ah

• Beğen
Tepkiler: Nextman
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o degil de bugun bir kez daha şahit olduk ki bizim milletimiz boyle lansmanlara ve ortamlara hic alişik degil. Gelenlerin buyuk cogunlugu sanki mahalle kahvesine gider gibi giyinmişler :ah

sorma abi damat gibi kaldım arada :D ve yine gördük ki bizim şirketlerimiz de lansman organize etmeyi beceremiyorlar..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sorma abi damat gibi kaldım arada :D ve yine gördük ki bizim şirketlerimiz de lansman organize etmeyi beceremiyorlar..

resmen rezaletti:ah seni biraktiktan sonra hatun aradi. Memnun kaldiniz mi falan fikirleriniz nasildi lansmanla ilgili diye. Rezalet desem belki agir kacicak ama hoş bir lansman degildi,ben evsahibini goremedim cok ilgisiz alakasiz insanlar dolaşiyordu ortalarda dedim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

resmen rezaletti:ah seni biraktiktan sonra hatun aradi. Memnun kaldiniz mi falan fikirleriniz nasildi lansmanla ilgili diye. Rezalet desem belki agir kacicak ama hoş bir lansman degildi,ben evsahibini goremedim cok ilgisiz alakasiz insanlar dolaşiyordu ortalarda dedim.

O ne dedi abi umutla konuştun mu hiç

Üst Alt