Nokia 8, Şirketin Resmi Sitesinde Yerini Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 8, Şirketin Resmi Sitesinde Yerini Aldı
Nokia'nın Android işletim sistemli amiral gemisi olması beklenen Nokia 8, şirketin resmi web sitesinde listelendi.



Nokia'nın duyurusu yaklaşmakta olan amiral gemi akıllı telefonu Nokia 8 hakkında son haftalarda bir çok bilgi ve görüntü internete sızdırıldı ve son olarak üst seviye akıllı telefon bugün Nokia'nın resmi web sitesinde ortaya çıktı. İlginç bir şekilde, Nokia web sitesinde görüntülenen Nokia 8'in ekranındaki tarih 20 Temmuz'u gösteriyor. Bu da, Nokia 8 akıllı telefonun yarın resmi olarak duyurulabileceğini gösteriyor.

Bu görsel, 31 Temmuz tarihinde duyurulacağı yönünde bilgi veren önceki ddiaları da boşa çıkarmış oluyor. Görüntüdeki tarih, sızan görsellerde gördüğümüzle aynı, ancak Nokia ürün listelemeye hazır durumda olduğundan, telefonun duyurusu da yakında yapılacak gibi görünüyor.

HMD Global tarafından daha önce piyasaya sürülen Nokia akıllı telefonların aksine, Nokia 8 amiral gemi düzeyinde bir akıllı telefon olacak. Nokia 8'in 5.3 inç büyüklüğünde 1440p çözünürlükte ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 4GB veya 6GB RAM, 64GB dahili depolama alanı ve çift Zeiss lense sahip çift arka kameraya sahip olacağı yönünde söylentiler bulunuyor.

HMD Global bugün "Karşılıklı Anlaşma Yoluyla" CEO'su Arto Nummela'yı da kaybetti. Şirketin Başkanı Florian Seiche CEO olarak göreve edecek.

Cihaz yarın tanıtılması da açıkça Nokia'nın amiral gemisi Nokia 8'in artık yola çıktığını görüyoruz ve Nokia ve HMD Global'den amiral gemi akıllı telefon bekleyenler muradına erecek gibi görünüyor. Açıkçası Nokia 8 akıllı telefonu piyasaya çıkmaya hazır diyebiliriz.
Nokia 8, Şirketin Resmi Sitesinde Yerini Aldı
 

Benzer Konular



Üst Alt