Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki 1600 tl ye düşme ihtimali varmı yazın %30 indirimle olabilirmi1600 tlye düşebilirmiTuruncu renkle yazılı rakam, ürün için ödenecek vergi dahil tutardır. O kadar olmaz belki ama 200TL kadar bir düşüş olabilir.
Bu konuda kesin bir bilgim yok ama kampanya yaparlarsa neden olmasın.peki 1600 tl ye düşme ihtimali varmı yazın %30 indirimle olabilirmi1600 tlye düşebilirmi
az önce vatan bilgisayara gittim ve yaza kadar 1400tl'ye kadar düşer diyorlar lumia 1020 fazla tutulmadı diyorlarBu konuda kesin bir bilgim yok ama kampanya yaparlarsa neden olmasın.
O zaman kesinlikle bekle derim Murat, acele etme.az önce vatan bilgisayara gittim ve yaza kadar 1400tl'ye kadar düşer diyorlar lumia 1020 fazla tutulmadı diyorlar
beklemekten başka seçeneğim yokki abi birde adam bana şey diyor alay edercesine artık nokiamı kaldı diyorO zaman kesinlikle bekle derim Murat, acele etme.
Öyleyse niye satıyorsunuz deseydin ya!beklemekten başka seçeneğim yokki abi birde adam bana şey diyor alay edercesine artık nokiamı kaldı diyor
Android telefonunu çıkarsın (Normandy) görelim bakalım kalmış mı kalmamış mıbeklemekten başka seçeneğim yokki abi birde adam bana şey diyor alay edercesine artık nokiamı kaldı diyor
he birde şöle bir şey daha diyordu telefonda kamera olayına yani megapiksel olayına fazla dikkat etmemek gerek diyordu onu alacağına bir tane fotoğraf makinesi al daha iyi diyordu yanınada androidli bir telefon al dediydi bunların bir şey bildiği falan yokÖyleyse niye satıyorsunuz deseydin ya!
Düşebilir...
Onlar anlamıyorlar takılmayın onlara, geçen(1yıl olmuştur) lumia alan birisine zorla S3 iteleyen teknosa yetkilisi gördüm. Bunun rami daha yüksek diyor.
Haber - Lumia 1525 ve Lumia 1820 mi Geliyor
Aynen sen kararını ver çağır bunu alıcam de kutusunu iste ve uzaklaş
peki şimdi bu ayın sonunda kredi kartı taksitleri bitiyor ya telefon için yeni yasayla olmayacak ya bu taksitler kalktıktan sonra telefonların biraz daha ucuzlama ihtimali varmı ?Kafa karıştırmaktan başka yaptıkları bir şey yok ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?