Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Raskoln

Raskoln

Üye
Dün gece wp 10 u 920 yüklemeyi başardım fakat hem sistemin oldukça yavaş çalışması hem de başka ülke romu olması nedeniyle güven vermemesinden dolayı sabah nsu ile wp 8.1 cyan a geri döndüm. şimdi resmi denim güncellemesini bekliyorum henüz yayınlanmaması oldukça. wp 10 da da pek bi numara yok hele bu kararsız haliyle uzun süre kullanılacak gibi değil. umarım kısa sürede 920 ye denim güncellemesi gelir. wp 10 geçerken arada denim yüklemesi yapmıştım oldukça kararlı bir sürüme benziyordu çin sertifikası ile yüklendiğinden ona da pek güvenemedim resmi sürümü bekliyoru bakalım ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Dün gece wp 10 u 920 yüklemeyi başardım fakat hem sistemin oldukça yavaş çalışması hem de başka ülke romu olması nedeniyle güven vermemesinden dolayı sabah nsu ile wp 8.1 cyan a geri döndüm. şimdi resmi denim güncellemesini bekliyorum henüz yayınlanmaması oldukça. wp 10 da da pek bi numara yok hele bu kararsız haliyle uzun süre kullanılacak gibi değil. umarım kısa sürede 920 ye denim güncellemesi gelir. wp 10 geçerken arada denim yüklemesi yapmıştım oldukça kararlı bir sürüme benziyordu çin sertifikası ile yüklendiğinden ona da pek güvenemedim resmi sürümü bekliyorum bakalım ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
emz

emz

Üye
İndirdim :ehe Babamın interneti çoktu kullandım biraz :D Bakalım nasılmış. Bir hafta onunla kalacağım @Aybin.Kilic İsmail abi bana da yazar mısın o püf noktalarını? Bir hafta ne yapacaksan bende deneyeyim. Sonra lsrt ile cyan basacağım. Bu hali ile belki bekleyince stabilite düzelir. Deneyelim bakalım :)

emz

emz

Üye
Win10 kurduktan sonra telefonu sıfırladın mı?

Ben aldığım duyumlardan dolayı sıfırlamayacağım. Sanırım en başa da eklemişsin sıkıntı oluyor diye. Bu mobil veri çalışmıyor deniyordu nedir durum? Düzeliyor mu? Manuel yapınca oluyor falan deniyordu nedir yani?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Win10 kurduktan sonra telefonu sıfırladın mı?
telefonu wp 10 kurmadan sıfırladım. wp 10 yukledim hiç bir şey yuklemeden gene sıfırladım. erişim noktası tanımladım yeni . 3 nokta oluşturdum hepsi de bağlanmiyor. :)
mobil veri açık apn ler tanımlı (wp 8.1 pfd ile kurduğum apn ile bağlanırken wp 10 betada icraat yok.)

Geri bildirim ekranı nerede idi . bir geri dönüş yapacağım :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu wp 10 kurmadan sıfırladım. wp 10 yukledim hiç bir şey yuklemeden gene sıfırladım. erişim noktası tanımladım yeni . 3 nokta oluşturdum hepsi de bağlanmiyor. :)
mobil veri açık apn ler tanımlı (wp 8.1 pfd ile kurduğum apn ile bağlanırken wp 10 betada icraat yok.)

Uyarıyı yaptım windows 10da sıfırlama yapmayın diye :ehe Malesef apn eklenmiyor yeni eklense bile açılmıyor. Bende dün sıfırladım. Sabah lsrt ile cyan yğkledim peşinden denim yükleyip windows 10a yükselttim
Ben aldığım duyumlardan dolayı sıfırlamayacağım. Sanırım en başa da eklemişsin sıkıntı oluyor diye. Bu mobil veri çalışmıyor deniyordu nedir durum? Düzeliyor mu? Manuel yapınca oluyor falan deniyordu nedir yani?
Manuel yapınca gene olmuyor. Sadece yükseltmede çalışıyor. Eğer windows 10da cihaz sıfırlanırsa geri dönüşü olmuyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows insider e giremiyorum nedendir gençler? Açılıyor güncelleme varmı bak diyorum hooop uygulamadan kovuluyorum?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir ara bende de oldu ama şimdi denedim normal.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ses kısma + Güç tuşuna basınca geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930'da her turlu cambazlığı yaptım. LSRT ile sıfırladım ama telefon güncellemeyi bulmuyor. Ben de vazgeçtim. İnşallah yeni liste fazla gecikmez.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wp8.1 denime geri dönüp aynı işlemi bir daha yarın deneyeceğim. Mobil veri can sıktı açıkcası.

metrix355

metrix355

Üye
arkadaşlar telefonum 920 ve ben yükledim denilen yöntem ile fakat telefonu hiç bir şekilde internete bağlayamıyorum ve aşırı şekilde kasma donta takılma ve göçme mevcut elinizde kullanmalık bir telefon yoksa ben yükelmeyin derim zira mesaj yazarken bile boşluk bıraktığımda otomatik tnaımlama kayboluyor ve hiç bişi yazmıyor klavye geri tuşuna basıp tekrar klavyeyi actığımda anca işler duruma dönüyor bende hayırlısı ile sabah kadar telefonu sarj edicem ve nsu ile geri dönüs yapıcam sistemi çok güzel görünüyor yalnız bunu da söylemeden gecemem microsoft bu sefe yapmış gibi ama şuanlık sadece görselde final sürümüne kadar daha kat etmeleri gereken çok yol var. Telefona win10 yükleyip şimdilik normal kullanım beklemeyin kullanmak istiyorsanızda kasmalar donmalar ve internet sorununa çözüm geldiğinde kullanın :) büyük ihitmalle şuan telefonlarımız listede omadığı ve sadece açıklanan modellere uyumlu olduğu için bu tür sornlar çıkarıyor listeyi bekleyin derim hatta listede olsanız bile bir süre daha beklemenizi öneririm ve ek olarak aşırı bir şarj tüketimi oldu gibi geldi bana. ilk açıldığında normal fazla tüketmesi uygulamaları filan yukledi ama bir kaç saat kullanınca farkediyorsunuz. Listede yayınlanmadan veya azda olsa kararlı bir sürüm olmadan Normal günlük kullanım için yüklemeyin derim ben. Kendinize iyi bakın iyi forumlar, iyi akşamlar :)

ykd96

ykd96

Üye
ahhh htc ahhh
win10 yedirtmek için o kadar soft reset, soft format yediki en son widows insider ı mağazadan kurarken bile hata vermeye başladı. şuan hard format çakıyorum telefona hadi hayırlısı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şu yazıyı konuya eklesek iyi olur.
Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
  • Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

• Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

• Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

• Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: metrix355, papakudioflu ve skynet
ademoz05

ademoz05

Üye
Lumia 930'da her turlu cambazlığı yaptım. LSRT ile sıfırladım ama telefon güncellemeyi bulmuyor. Ben de vazgeçtim. İnşallah yeni liste fazla gecikmez.
aynı durum Lumia 720 için de geçerli sanırım.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar şu an wp 10 kullanıyorum klavye takılması haricinde sorunum yoktu onuda şimdi yazmaya çalışırken düzelttim. Herneyse sistem güzel olmuş ancak eksileri şu an birazcık fazla. Biraz daha kararlı hale geldiği an ben asla bırakmam. Ayrıca biraz başta kasma oldu ancak kendisine süre tanıdıkça düzekiyoe. Ben beğendim ancak şu anda kurmaya değecek bir yanı yokmuş. Doğrudan verilene kadar insider ile bu riske değmez herhalde. Vebden bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows insider e girilmiyor atıyor Build ara dediğimde varmı çaresi gençleeeeeeer? :(

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
820 ye kendiliğinden güncelleme yukluyor ağır ağır işliyor Windows 10 yukluuor sanırım bişi de yapmadım ne ki bu şimdi

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

Üst Alt