Raskoln
Üye
Dün gece wp 10 u 920 yüklemeyi başardım fakat hem sistemin oldukça yavaş çalışması hem de başka ülke romu olması nedeniyle güven vermemesinden dolayı sabah nsu ile wp 8.1 cyan a geri döndüm. şimdi resmi denim güncellemesini bekliyorum henüz yayınlanmaması oldukça. wp 10 da da pek bi numara yok hele bu kararsız haliyle uzun süre kullanılacak gibi değil. umarım kısa sürede 920 ye denim güncellemesi gelir. wp 10 geçerken arada denim yüklemesi yapmıştım oldukça kararlı bir sürüme benziyordu çin sertifikası ile yüklendiğinden ona da pek güvenemedim resmi sürümü bekliyoru bakalım ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Dün gece wp 10 u 920 yüklemeyi başardım fakat hem sistemin oldukça yavaş çalışması hem de başka ülke romu olması nedeniyle güven vermemesinden dolayı sabah nsu ile wp 8.1 cyan a geri döndüm. şimdi resmi denim güncellemesini bekliyorum henüz yayınlanmaması oldukça. wp 10 da da pek bi numara yok hele bu kararsız haliyle uzun süre kullanılacak gibi değil. umarım kısa sürede 920 ye denim güncellemesi gelir. wp 10 geçerken arada denim yüklemesi yapmıştım oldukça kararlı bir sürüme benziyordu çin sertifikası ile yüklendiğinden ona da pek güvenemedim resmi sürümü bekliyorum bakalım ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Dün gece wp 10 u 920 yüklemeyi başardım fakat hem sistemin oldukça yavaş çalışması hem de başka ülke romu olması nedeniyle güven vermemesinden dolayı sabah nsu ile wp 8.1 cyan a geri döndüm. şimdi resmi denim güncellemesini bekliyorum henüz yayınlanmaması oldukça. wp 10 da da pek bi numara yok hele bu kararsız haliyle uzun süre kullanılacak gibi değil. umarım kısa sürede 920 ye denim güncellemesi gelir. wp 10 geçerken arada denim yüklemesi yapmıştım oldukça kararlı bir sürüme benziyordu çin sertifikası ile yüklendiğinden ona da pek güvenemedim resmi sürümü bekliyorum bakalım ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Babamın interneti çoktu kullandım biraz
Bakalım nasılmış. Bir hafta onunla kalacağım