Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
neyse hallettim %10 oldu şimdi kurayım bakalım nasıl birşeymiş kaç mgbyt bu indirme bayağı yavaş iniyor bir şeyde demedi ki birde bir şey daha soracağı geri dönmek istersem internet şartmı dosyalarını önceden indirsem olurmu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Adam doğru söylüyor. illegal yollar denenmesini özendirmeyin bu kadar.
MS'den iyi mi biliyoruz. Adamların bir bildiği var ki vermediler. :)
Bence de haklısın,ben denemekten vazgeçtim ta ki ms 1520 içinde yayınlayana kadar:)

badking530

Üye
ben bunu yapamıyorum video çekseniz anlamadım ben olmuyor :(

hakimnokta

hakimnokta

Üye
ben şu anda yüklüyorum ya herro ya merro l520 ne olacak bakalım olmazsa geri dönerim zaten telefonu sırf internet için kullanıyorum bir ay sonra yenisi gelir o zamana kadar dayanırım nede olsa

Aybars1979

Aybars1979

Üye
cihazı sıfırladığımızda rehber gidiyormu??

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
Aybars1979

Aybars1979

Üye
rehber gider fakat ms hesabıyla tekrar yükleyebilirsin
%41 olduk bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum

tekrar nasıl yükleyebilirim açarmısın biraz rehber çok önemli benim için iş ile ilgili numaralar kayıtlı hep.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
tekrar nasıl yükleyebilirim açarmısın biraz rehber çok önemli benim için iş ile ilgili numaralar kayıtlı hep.
adresine girip kontrol edebilirsin.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
şimdi dostum telefonu açtığın mail hesabını tekrardan girdiğinde rehber tekrardan yüklenir

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
@skynet Isınma kamera kısmında var biraz. 1 haftaya falan telefon yerleşir :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vay arkadaş amma kabus oldu bu güncelleme mevzusu. Win 7-8-10 pc yokki . Ncs bile indirene kadar 1 saattir uğraştırdı. ve inmek bilmedi!!!

Neyse basıyorum simdi formatı karta ve telefona. Gelene kadar görüşürüz arkadaşlar. :)

hakimnokta

hakimnokta

Üye
çarklar dönüyor emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim maxicep bu konuda ciddi farkla öndesiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
yeminli06

yeminli06

Üye
925 16gb yüklenmiyor mu ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende 920 cihazıma Windows 10 u yüklemeyi başardım, önce denim yüklendi ardından w10. ilk izlenim olarak takılmalar tabiki olacaktır ama iki sistem iç içe geçmiş gibi. sıfırlamadan yaptım acaba ondan mıdır? Birde partition meselesi hallolunca diğer cihazlara verilecek deniyordu şimdi biz bu sistemi nerden nasıl yükledik onu anlayamadım.

Denim nasıl yüklendi anlamış değilim.bende niye yüklenmedi

YkPkY

YkPkY

Üye
Bidaha denedim restore çıktı.bence bu eski halinemi çeviriyor

Son düzenleme:

n8 refresh

Üye
Lumia 930 a Windows 10 yükledim fakat aşırı derecede ısınma oldu ve batarya kendi kendini yiyor adeta vs. Sonuç olarak tekrar 8.1 e dönüş yaptım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Dexter Morgan şu birleşik arap emirlikleri 620 product code verebilir misin ? Dosyaları indireceğim şimdi. wp 10 yükleniyor şu anda
:)

Üst Alt