Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Demek ki mantığım doğru söylemiş. Lsrt ile sıfırlayıp denim kurup insider ile wp 10 beta sürümünü yüklemek oluyormuş.

Kendimle gurur duydum iyi mi ! :kop2:

Merak edenler denemeye devam etsin. Bende 2 saat sonra deneyeceğim wp 10 betayı :)

braayn

braayn

Üye
wp 10 kurup ss paylaşan arkadaşlar teşekkürler.
Ben arkama yaslandım ve pazar pazar NatGeo People kanalımı açıp forumuma bakıyorum.Wp 10 benim için biraz soğuk ısınıp belli bir kıvama gelsin ondan sonra kurarım.

iyi pazarlar

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347, Aybin.Kilic ve Dexter Morgan
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben kurmuyom vazgeçtim resmi olarak ne zman yayınlanır o zman yuklerm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen çok sinir bozucu :) Birleşik arap emirlikleri romunu kurduğumda direk denim yükleniyordu ama bizim tr romları hala cyan yüklüyor :hmmm

Senin ki turkcell mi global mi ?
Global galiba

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar hangi ülkelerin 620 romunda denim var ? İki kere iş yapmak istemiyorum. Dead flaş atınca denim kurmaya kalkmayalım bir daha :)

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Lumia 520 kurdum gayet güzel çalışıyor ara geçişlerde mavi ekran gösteriyor tek kötü yanı o.

dogrufeyzi

Üye
Tüm basamakları uyguladım önce tel kapanıp sonra ekranda nokia yazısı çıkıyor biraz bekleyince windows amblemi çıkıp telefon ana ekrana geliyor çarkları göremiyorum L820

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Birleşik arap emirlikleri :ehe

Malzemeleri tek tek hazırladık. Bugün sağlam bir çalışma var. Birde fotoğraf makinesini ayarlamam lazım. Bolca resim alacağım da :)
Konuya sağlam destek vereceğim anlayacağın.
Yükleme kurma geri dönüş gibi konularda.

• Beğen
Tepkiler: plenken, skynet, Dexter Morgan ve 1 kişi daha

Bilgisayar Manyağı

Üye
L625 e kuranlar var mu ? Carsada sıkıntılar neler bi yazabilirler mi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar şu sertifika var ya indirip kurduğumuz onu kurunca ne oluyo ni zararı var mı

edta28

Üye
biraz heyecan olmuş :) ben denemedim şimdilik akşam bi ara uğraşayım dedim sonra gerek yok zaten tam oturmamış bi sistem soru işaretleri çok fazla beklemek daha iyi en azından telefonum için daha güvenli

Bilgisayar Manyağı

Üye
Bazı eksiklikler var. Ben günlük olarak kullanıyorum

Sertifika sadece telefonunu baska bir telefon gibi gösteriyor

Mesela ne gibi fazla bi sıkıntı yoksa bnde kurcamda bide kurduk diyelim eski 8.1 e sorunsuz donebilirmiyim bide böyle yapınca (bu şekilde yukleyince) bi sorun çıkarma garantide falan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ne gibi fazla bi sıkıntı yoksa bnde kurcamda bide kurduk diyelim eski 8.1 e sorunsuz donebilirmiyim bide böyle yapınca (bu şekilde yukleyince) bi sorun çıkarma garantide falan
8.1 sorunsuz dönülüyor. Sıkıntı olarak örnek vereyim. Klavyede kelime düzeltme çalışmıyor. Kamera arada yeşil renk veriyor. Telefon bazen kendini resetliyor. Bunlar harici bir sorun göremedim. Eğer telefonunuzu devamlı kullanıyorsanız yüklemenizi önermem. Garantiden çıkmaz diye biliyorum. Zaten garantilik bi durum olursa lsrt ile fabrika ayarlarına döndürebiliyorsunuz

Bilgisayar Manyağı

Üye
8.1 sorunsuz dönülüyor. Sıkıntı olarak örnek vereyim. Klavyede kelime düzeltme çalışmıyor. Kamera arada yeşil renk veriyor. Telefon bazen kendini resetliyor. Bunlar harici bir sorun göremedim. Eğer telefonunuzu devamlı kullanıyorsanız yüklemenizi önermem. Garantiden çıkmaz diye biliyorum. Zaten garantilik bi durum olursa lsrt ile fabrika ayarlarına döndürebiliyorsunuz

Saol bu bilgilerden sonra yuklememeye karar verdim

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Wp10 nu lumia 920 cihazıma kurdum ancak kurduktan sonra veri bağlantısı ile internete bağlanma sorunu vardı.
Ayarlardan veri bağlantısını 4G olarak değiştikten sonra sorunsuz bağlandım, telefon mnü geçişleri pek hoşuma gitmedi mavi ekranla geçiş olduğu için, yine aynı şekilde telefon şarjı full olmasına rağmen hiç bir işlem yapmadan telefonu bıraktım 2 saat sonra telefonu elime aldığımda şarjın %20 ye kadar düştüğünü gördüm.
Şuan telefonu lsrt ye bağladım 8.1 e dönüyorum.
Resmi sürümü bekleyeceğim.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sertifikanın bi zararı var mı yukle demiştim yukledim silebilir miyim onu.10 yuklu değil bende yukleyemedim sadece sertifikayı kurdum da zararı olur mu

Rainesto

Rainesto

Üye

Üst Alt