YkPkY
Üye
Abi sen birşeyleri yanlış yapıyorsundur denim kurdu şuan win10 iniyor
Valla 3 kere denedim.hata yapmam olanaksız.
Abi sen birşeyleri yanlış yapıyorsundur denim kurdu şuan win10 iniyor
Valla 3 kere denedim.hata yapmam olanaksız.
Lumia 1020 kurulum işlemi tamam. Evet hatalar mevcut mesela mobilden maxicepe yazı yazamıyorum şu an. Ama bunlar kabul görülebilir şeyler tam sürüm kullanmıyoruz sonuçta![]()
Yeni geldi yoktu daha önce@skynet Hayır, hala duruyor yerinde. Ayrıca pil tasarrufta çalışıyor sanırım tam deneyemedim onu ama.
@dakamon Herşeyi denedim ancak herhangi bir guzergah belirtisi alamadım.
------
Ayrıca şu ozellik onceden var mıydı bilmiyoeum ancak ben gördüğüme çok sevindim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam müzik uygulaması değişmiş mi, bir de Microsoft Kamera'ya bakabilir misiniz rica etsem?@skynet Hayır, hala duruyor yerinde. Ayrıca pil tasarrufta çalışıyor sanırım tam deneyemedim onu ama.
------
Ayrıca şu ozellik onceden var mıydı bilmiyoeum ancak ben gördüğüme çok sevindim.

Fast'ı şeçtim kurdum. Kapatıp açınca düzelir belki. Olmadı maxicep uygulaması ne güne duruyornasıl yazamıyoruz? ve slow'u mu fast'ı mı seçtin yüklerken.

@skynet Hayır, hala duruyor yerinde. Ayrıca pil tasarrufta çalışıyor sanırım tam deneyemedim onu ama.
------
Microsoft kamera bende Lumia Camera 5 olarak çalışıyor buna çok sevindimHocam müzik uygulaması değişmiş mi, bir de Microsoft Kamera'ya bakabilir misiniz rica etsem?![]()
)microsoft kamera ile fotoğraf çekmek çok zorHocam müzik uygulaması değişmiş mi, bir de Microsoft Kamera'ya bakabilir misiniz rica etsem?![]()
Yapma ya. Peh hala şu tarayıcının harita desteğini geliştirmemişler. İphone lar androidler o sitede rahat rahat her türlü özelliğini kullanıyor. Ms nin de şuna bi el atması lazım.@skynet Hayır, hala duruyor yerinde. Ayrıca pil tasarrufta çalışıyor sanırım tam deneyemedim onu ama.
------
-------
IE içerisinde dahi şu koşeli hatlar çol guzel olmuş.
Evet arayüzü Lumia Kamera'nınki oldu. Artık video çekerken bile dokunulan yere odaklanıyor diye okudum. Deneyebilir misiniz?Microsoft kamera bende Lumia Camera 5 olarak çalışıyor buna çok sevindim)
@Rainesto Lumia 920,Fast