Dun bir heyecanla yukledim 1520 ye, çok kurcalama fırsatım da olmadı açıkçası. Şu an itibariyle en bariz gozuken şeyler, pil tasarrufunda uygulamaların gozukmemesi. Arka plan ayarı yapılamıyor, cihaz durduğu yerde bile ısınıyor, şarjı somuruyor adeta. Her ne kadar telefonda abartı sayıda uygulama kurulu ve çopluk gibi olsa da şarjın uçte birini 1,5 saatte yedi. Klavyede bir turlu duzeni oturtamadım, bir yazıyor bir yazmıyor surekli ayarlara gidip değiştiriyorum tikleri, ya da açıp kapatıyorum tikleri. Ben de becerememiş olabilirim. metin onerileri için ek guncelleme mi gerekiyordu bu arada, ayarı mı vardı yoksa. Sıkıntılı olsa da klavyenin kullanımı, harflere ulaşım, yazım kolaylığı filan onceki halinden çok çok daha iyi. Internet explorer çoğunuzun dediği gibi çok iyi olmuş, baya baya geliştirmişler. Kafa yedirten video oynatmamalara, yuklenmemelere rastlamadım daha. Şarj olayı bu kadar sıkıntılı olmasaydı sırf ie keyfi için bile kalırdım ki telefonda en çok yaptığım şey. Surduruluyor yazısı gerçekten yok henuz krndini gostermedi ama geçişlerde tema renginde ekranla bekletiyor çok farkı yok o yuzden ve ekran akışı titremeli kasılıyormuş gibi. Bakalım ben de bi pc bulursam 8.1 e donerim muhtemelen.