Sensation
Emekli Yönetici
930, 1520 olmuyor galiba. Ama oluyorsa pek sıkıntı yok gibi kullanılmayacak kadar.şu Windows 10 u yukleyim,mi 1520 ye karar veremedim @Sensation
930, 1520 olmuyor galiba. Ama oluyorsa pek sıkıntı yok gibi kullanılmayacak kadar.şu Windows 10 u yukleyim,mi 1520 ye karar veremedim @Sensation
biraz önce başladım indirmeye sıkıntı yokMs baktı sızıntı var hemen kapadı galiba![]()
1320 kuran yok heralde ya %40bi bakayım bakalı,930, 1520 olmuyor galiba. Ama oluyorsa pek sıkıntı yok gibi kullanılmayacak kadar.
925 16 gb ise bende de aynı durum varyok bu defa da telefonunuz güncel demeye başladı. neyse daha sonra tekrar deneyeyim.

Ben lumia recovery ile sıfırladım ondan sonra olduAga olmuyor bende yahu, 6 kez denedim adımlar tamam ama her resetten sonra telefon güncel diyor, lumia 1020
Bende de Aynısı Oluyo ya Lumıa 1320Aga olmuyor bende yahu, 6 kez denedim adımlar tamam ama her resetten sonra telefon güncel diyor, lumia 1020
Ben cesaret edip yukleyemem cihazıma(1520).şu Windows 10 u yukleyim,mi 1520 ye karar veremedim @Sensation
1320 Lanet Ettim Telefondan Şu Güncelleme Yüzünden Bi Bilgi Ver Lütfen ☹Videoyu yükleyemiyorum. İnternet çok kötü. Merak ettiğiniz yer varda lütfen sorun![]()
Hangi konuda?1320 Lanet Ettim Telefondan Şu Güncelleme Yüzünden Bi Bilgi Ver Lütfen ☹
Güncelleme almaya devam edebilecek miyiz ?Videoyu yükleyemiyorum. İnternet çok kötü. Merak ettiğiniz yer varda lütfen sorun![]()
Önce lumia recovry tool ile sıfırla cihazını.Yaa Bi Kaç Kişi Yaotığını Soledi Hemen Buraya Girdim Ama Burda Yapabilen Yok Benim Cihaz Bölge Olarak Amerika Gözüküyor Ondan mı Güncel Diyor .
Dediğin Adımların Hepsini Yaptım Ama Hala Aynı
Yaa Ben Aslından Uzun Bi Suredir Kullanıyorum Ama Nasıl Olcağını Anlatırsanız O Dediğin Ney MeselaÖnce lumia recovry tool ile sıfırla cihazını.
O konuda bilgim yokGüncelleme almaya devam edebilecek miyiz ?

Yaa Ben Aslından Uzun Bi Suredir Kullanıyorum Ama Nasıl Olcağını Anlatırsanız O Dediğin Ney Mesela