Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye
En çok Multi Window'u bekliyorum ama o da bir türlü gelemedi ya. Joe Belfiore'a tweet attım ama cevap vereceğini sanmam, verse de kaçamak bir cevap verecektir. :)

unverann

unverann

Üye
Ya Benim Cihaz Bölgede Amerika Gozukuyor Oranın Magazısı Biraz Daha İyi Bunun Bilgisi Veririm İlk Önce Bundan Dolayı Olmuyo Olabilir mi ?

screamofcnc

Üye
Aga olmuyor bende yahu, 6 kez denedim adımlar tamam ama her resetten sonra telefon güncel diyor, lumia 1020

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu yükleyemiyorum. İnternet çok kötü. Merak ettiğiniz yer varda lütfen sorun :)

unverann

unverann

Üye
Yaa Bi Kaç Kişi Yaotığını Soledi Hemen Buraya Girdim Ama Burda Yapabilen Yok Benim Cihaz Bölge Olarak Amerika Gözüküyor Ondan mı Güncel Diyor .
Dediğin Adımların Hepsini Yaptım Ama Hala Aynı

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yaa Bi Kaç Kişi Yaotığını Soledi Hemen Buraya Girdim Ama Burda Yapabilen Yok Benim Cihaz Bölge Olarak Amerika Gözüküyor Ondan mı Güncel Diyor .
Dediğin Adımların Hepsini Yaptım Ama Hala Aynı
Önce lumia recovry tool ile sıfırla cihazını.

Bay H

Bay H

Üye
İlk yayınlandığında birçok arkadaş tepki gostermişti ancak hiç o tepkilerdeki kadar kotu bir sistem yok şuanda.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yaa Ben Aslından Uzun Bi Suredir Kullanıyorum Ama Nasıl Olcağını Anlatırsanız O Dediğin Ney Mesela

Bu uygulamayı bilgisayarına kur. Cihazının sürümünü yeniden yükleyecek. Sonra işlemleri tekrar et

Üst Alt