skynet
Üye
Evet yapıyorEvet arayüzü Lumia Kamera'nınki oldu. Artık video çekerken bile dokunulan yere odaklanıyor diye okudum. Deneyebilir misiniz?

Abi o zaman lumia kamerayı sileyim ben en iyisi

Evet yapıyorEvet arayüzü Lumia Kamera'nınki oldu. Artık video çekerken bile dokunulan yere odaklanıyor diye okudum. Deneyebilir misiniz?

Abi normal resim çekerken bile odaklama yapamıyuor dokunarak şu an. Tam çalışmıyor. Açılışı çok hızlı ama.Evet video çekerken de odaklama yapıyorEvet arayüzü Lumia Kamera'nınki oldu. Artık video çekerken bile dokunulan yere odaklanıyor diye okudum. Deneyebilir misiniz?
1.Mesajlar uygulamsında ve whatsappta yazı yazmaArkadaşlar yeni bir inceleme çekeceğim. Maddeler halince merak ettklerinizi yazar mısınız
- Ses kaydedicisinden bir ses kaydı kaydetme ve gelen seçenekler.Arkadaşlar yeni bir inceleme çekeceğim. Maddeler halince merak ettklerinizi yazar mısınız
Hayır, direk kuruldu.Şuan bende aynı şekilde yüklüyorum ilk denim kurdu demi

Evet yapıyor
Abi o zaman lumia kamerayı sileyim ben en iyisi![]()
İşte bu, bir de video çekerken duraklatma gelse tadından yenmezAbi normal resim çekerken bile odaklama yapamıyuor dokunarak şu an. Tam çalışmıyor. Açılışı çok hızlı ama.Evet video çekerken de odaklama yapıyor
Umarım hızlı açılıyordur.Müzik çalar aynı, yeni güncelleme henüz yok.@Dexter Morgan müzik uygulaması değişmişse eğer ona da bir bakabilir misin videonda rica etsem?
ben sıfırlamadan yukledimTelefon sıfırlama şart mı acaba
sertifikayı yükleyin get builds ten çince yazılara gel. sonra fast imi slow umu neyi seçiceksen seç. accept next falan ne varsa tıkla yeniden başlayacak wifinin ayarlarına git proxy i kaldır kaydettiğinden emin ol sonra wifi yi kapat yeniden aç. güncellemeyi kontrol etBiri cevap verebilir mi şuanda güncellemeleri denetleyememe sorununa.![]()