ykd96
Üye
"You don't give update to we. But we know hot to get install update brosif you do not give the update, but we know installation gibi bişey olması lazım.
bu daha hoş oldu sanki

"You don't give update to we. But we know hot to get install update brosif you do not give the update, but we know installation gibi bişey olması lazım.

Aynen öyle 1520 için olmuyor.bende 1520 ye denedim olmadı 4 sefer tekrarladım hatta
Denedim ama olmadı925 16 gb yapan var mı acaba
Lumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor.Tamamdır EyvALAh Saolsın Şimdi Deniyim Yazarım tekrardan size teşekkür Ederim![]()
sıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyoLumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor.
"You don't give update to we. But we know hot to get install update bros"
bu daha hoş oldu sanki![]()

fak dı sistım"you dont wanna release the upgrade for us, but we know how to install it"
pc nin fotoğrafını video sandım başlatmaya çalıştımKonu güncellendi

Although You haven't gave to us new update yet , we always know how we get the updates"You don't give update to we. But we know hot to get install update bros"
bu daha hoş oldu sanki![]()

Müzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi. Aynı şu an yani.FLAC dosyaları açıyor mu müzik çalar ? Geleceği söylenmişti
dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilirMüzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi.
Ona arkadaşlar yanıt verir ama henüz olacağını sanmıyorum.dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir
Onu yükledikten sonra sıfırlanacaksıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyo

Deniyorum bi dkdosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir