Bay H
Üye
Arkadaşlar klavyede tüm tikleri kapatmanıza gerek yok. Aşağıdaki şekilde yapmanız yeterli.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
8s'te ilk deneyen ben olucam heralde şans dileyin gençler
sertifikayı yükleyin get builds ten çince yazılara gel. sonra fast imi slow umu neyi seçiceksen seç. accept next falan ne varsa tıkla yeniden başlayacak wifinin ayarlarına git proxy i kaldır kaydettiğinden emin ol sonra wifi yi kapat yeniden aç. güncellemeyi kontrol et
Hayır, direk kuruldu.
------------
İlk defa reset attı cihaz![]()
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 1020Yükleyebilenler cihaz modellerini bana söyleyebilir misiniz
Hocam ingilizce olarak 'Siz güncelleştirmeyi vermezseniz biz yüklemeyi biliriz' Nasıl diyebiliriz? Şu gabriel ile Joe abilere bi ayar vereyim520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 1020

wifi açık olacak proxy yapılandırılmış olucak. upwp10.chinacloudapp.cn:7777 adresine gidiceksin sertifika inicek bu sertifikayı açıp kurucaksın. sonra windows insider a giriceksin get builds diceksin çince şeyler gelicek. accept next vs. diceksin tel yeniden başlicak sonra wifi ye girip proxy ayarlarını kapatıcaksın. kapalı seçtikten sonra kaydet e bastığına emin ol geri tuşuna basıpta çıkma. sonrada güncellemeyi kontrol ediceksin bu kadarwifi ayarlarını yapmadan build'i bulmuyor. adımları takıp edince de güncellemeyi denetleyemiyor anlamadım ki.
Beni aşarHocam ingilizce olarak 'Siz güncelleştirmeyi vermezseniz biz yüklemeyi biliriz' Nasıl diyebiliriz? Şu gabriel ile Joe abilere bi ayar vereyim![]()

Yardım isteyelimBeni aşar![]()
Hocam ingilizce olarak 'Siz güncelleştirmeyi vermezseniz biz yüklemeyi biliriz' Nasıl diyebiliriz? Şu gabriel ile Joe abilere bi ayar vereyim @papakudioflu @bulutsuzgeceyok bu defa da telefonunuz güncel demeye başladı. neyse daha sonra tekrar deneyeyim.wifi açık olacak proxy yapılandırılmış olucak. upwp10.chinacloudapp.cn:7777 adresine gidiceksin sertifika inicek bu sertifikayı açıp kurucaksın. sonra windows insider a giriceksin get builds diceksin çince şeyler gelicek. accept next vs. diceksin tel yeniden başlicak sonra wifi ye girip proxy ayarlarını kapatıcaksın. kapalı seçtikten sonra kaydet e bastığına emin ol geri tuşuna basıpta çıkma. sonrada güncellemeyi kontrol ediceksin bu kadar