Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar klavyede tüm tikleri kapatmanıza gerek yok. Aşağıdaki şekilde yapmanız yeterli.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dücane, skynet ve Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@Mr.H kamera tuşuna basılı tutunca görev atama Lumia Denim ile gelmişti.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
ykd96

ykd96

Üye
@Dexter Morgan yüklemenin başarılı olduğu telefon modellerini konuya ekleyebilirmisin

Peocawe

Peocawe

Üye
8s'te ilk deneyen ben olucam heralde şans dileyin gençler

sertifikayı yükleyin get builds ten çince yazılara gel. sonra fast imi slow umu neyi seçiceksen seç. accept next falan ne varsa tıkla yeniden başlayacak wifinin ayarlarına git proxy i kaldır kaydettiğinden emin ol sonra wifi yi kapat yeniden aç. güncellemeyi kontrol et

wifi ayarlarını yapmadan build'i bulmuyor. adımları takıp edince de güncellemeyi denetleyemiyor anlamadım ki.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Batarya göstergesi büzüldü %0

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyebilenler cihaz modellerini bana söyleyebilir misiniz

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1520 başaran var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 1020
Hocam ingilizce olarak 'Siz güncelleştirmeyi vermezseniz biz yüklemeyi biliriz' Nasıl diyebiliriz? Şu gabriel ile Joe abilere bi ayar vereyim :ehe

ykd96

ykd96

Üye
wifi ayarlarını yapmadan build'i bulmuyor. adımları takıp edince de güncellemeyi denetleyemiyor anlamadım ki.
wifi açık olacak proxy yapılandırılmış olucak. upwp10.chinacloudapp.cn:7777 adresine gidiceksin sertifika inicek bu sertifikayı açıp kurucaksın. sonra windows insider a giriceksin get builds diceksin çince şeyler gelicek. accept next vs. diceksin tel yeniden başlicak sonra wifi ye girip proxy ayarlarını kapatıcaksın. kapalı seçtikten sonra kaydet e bastığına emin ol geri tuşuna basıpta çıkma. sonrada güncellemeyi kontrol ediceksin bu kadar

unverann

unverann

Üye
1320 Şuan Yükleyebilen var mı ?
Lütfen Cevap Verirseniz İyi olur ?

ykd96

ykd96

Üye
8s Güncellemeler indiriliyor...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Sadece işlemleri yaptım telefon açılıp kapandı batarya %100 den %0 a indi telefon şu an şarj oluyor%1 :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım isteyelim :) Hocam ingilizce olarak 'Siz güncelleştirmeyi vermezseniz biz yüklemeyi biliriz' Nasıl diyebiliriz? Şu gabriel ile Joe abilere bi ayar vereyim @papakudioflu @bulutsuzgece

Peocawe

Peocawe

Üye
wifi açık olacak proxy yapılandırılmış olucak. upwp10.chinacloudapp.cn:7777 adresine gidiceksin sertifika inicek bu sertifikayı açıp kurucaksın. sonra windows insider a giriceksin get builds diceksin çince şeyler gelicek. accept next vs. diceksin tel yeniden başlicak sonra wifi ye girip proxy ayarlarını kapatıcaksın. kapalı seçtikten sonra kaydet e bastığına emin ol geri tuşuna basıpta çıkma. sonrada güncellemeyi kontrol ediceksin bu kadar
yok bu defa da telefonunuz güncel demeye başladı. neyse daha sonra tekrar deneyeyim.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Aynen bendede no builds yazıyor

skynet

Üye
Ms baktı sızıntı var hemen kapadı galiba :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şu Windows 10 u yukleyim,mi 1520 ye karar veremedim @Sensation

Üst Alt