Uyanma Vakti Geldi (Illuminati,HAARP,Masonluk,Deccalizm,Siyonizm ve dahası)

Sponsorlu Bağlantılar

..YANK..

Üye
Süleyman Demirel'in de 33.dereceden mason olduğunu biliyo muydunuz ? 33. Derece en üst kademedir masonlarda. Konu için teşekkürler kardeş :oke:

evet sulayman demirel bugune kadar en buyk turk mason

bill_

bill_

Üye
sonlar heryerde merak etmeyin. ve herzamn da vardılar.. Atatürk ede zamanında masonluk teklifi edilmiş o ise reddetmiştir...

ahmetc503

arkadaşlar şu resim sizede filistine giden türk yardım gemisnin olaylarını anımsattımı

AHMED...

AHMED...

Üye
teşekkürler dostum hepsini okudum videolari da inşallah bilgisayar başına geçtiğim de izleyeceğim

Joker.

Joker.

Üye
Emineme acıyom yakında mezarı boylayacak peki bunların toplamla yeri nerde ?

bertinos

bertinos

Üye
Arkadaşlar şimdi sizinde bildiğiniz gibi muzik piyasasını iluminate ele geçirmiş durumda bende iluminate olan sanatçalırı dinlememe kararı aldım.Şimdi ben aylardır skillet ve james blunt'ı dinliyorum.James blunt hayatı,şarkıları,sözleri,karakteriyle idölüm oldu diyebilirim.Skillette pek iluminate olabilir gibime gelmiyor çünkü hristiyan rock yapıyorlar,hristiyan rock yapmaları pek umrumda değil sonuçta imanıma falan etki etmiyor fakat iluminate ise durum değişir.James Blunt'un illuminate olduğuna pek inanasım gelmiyor fakat yine de olabilir sonuçta muzik dünyası size şunu sormak istiyorum.James Blunt ve Skillet İlluminate mi?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
warool

cukuleaks

Üye
süper bi konu neden daha önce görmemişim ellerine sağlık enver abi :oke:

Preloader

Preloader

Üye
işte bunları bilmem iyi olur...

pro.engineer