Uyanma Vakti Geldi (Illuminati,HAARP,Masonluk,Deccalizm,Siyonizm ve dahası)

Sponsorlu Bağlantılar

Adilx05

Adilx05

Üye
Bende Okudum Süper Olmuş Eline Sağlık :oke:

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kimsenin umurunda değil. Money talks, bullshit walks derler...

ozyst

Üye
hepsini okudum guzel yani kotu:D emegine ssglik

malicim

malicim

Üye
arkadaşım eline emeğine sağlık tek gözlüleşme ve şamdan olayı çok ilginç tarkan konusu da doğru olabilir dünkü global bir sanatçı olmak için ruhunu satacağına inanıyorum

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Uğraşmayın böyle şeylerle :)

BLADE_2828

Üye
böyle şeyleri boşa atmamak lazım herkesin okuması gereken konu....çünkü adamlar herşeyin içinde......

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Resmen şok oldum tarkanda bu işteymiş:oha:.ünlülüğe karşı ruh ! Bir kukla gibi :@

Murovy

Murovy

Üye
Teşekkürler:tşk:

serkanoloji

serkanoloji

Üye
cepten videolara tıklayınca 1kb boyutunda svf dosyası indiriyor.ayrıca bir solukta okudum tebrikler. Ama gerçekliği tartışılır.

Kedi Yavrusu

Üye
illuminati sana tapıyoruz, senin sadık köleleriniz.

ibrother

ibrother

Üye
öyle anlatmış ki ben bile kafayı yedim. Ya kardeşim nokia finlandiya malıdır. Şirket'in üretim bırak onu geliştirme tesisi bile israil'de yok. Ne israil'i bi ortağı bile yok.ondan sonra IBM ya bu şirket amerikada kuruldu virginia'da hala orda ve israil'le hiç bi alakası yok daha nicesi. Israil onu gözünüzde büyütmenizi istiyor ve başarmışta gördüğüm kadarıyla.

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
baştan sonuna kadar okudum paylaşım için saol

Heroata

Heroata

Üye
Amanın lan öyle bi anlatmışsın ben bile kafayı yedim :D kuzenim okumuş bana anlattı korkmaya başladım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
hepsi gerçek bunların.
özellikle haarp 3gün önce aktifti.o sıcaklar ve sürekli gerçekleşen depremler kanıtı.
hatırlarsanız geçen sene moskovayı 40derecede kavurmuşlardı sıcaktan.

15097

15097

Üye
psikolojimin sınırları zorlanıyor suan. ozellikle lady gaga'ta cok sasırdım ve michael jackson ve ölen diğer kişiler :o

..YANK..

Üye
beyler 7 kollu samdan masonluk deil yahudilikle ilgili birde ANARŞİ herkesin ozgurluge kavusmasi devletlerin ve kurallarin baskisindan kurtulmasi demektir yani islam yada baska bi dinle alakasi yoktur yani anarsist muslumanlarin sayisida oldukca fazladir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha: Konuya baktım illüminati neymiş öyle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önceden sağcı solcu diye kavga ettirdıler şimdi de galatasaraylı fenerbahçeli diye kavga ettıriyorlar bizim insanımızda illüminatı şöyle böyle niye kavga ediyorsunuz önce onun kanısına varın.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Süleyman Demirel'in de 33.dereceden mason olduğunu biliyo muydunuz ? 33. Derece en üst kademedir masonlarda. Konu için teşekkürler kardeş :oke:

Üst Alt