Birinci olarak, gerçekten herkesin okuması gereken bir yazı. Özellikle de HAARP çok dikkatimi çekti. Şimdi ANKA falan üretiyoruz ama direkt HAARP üstü bir cihaz üretsek de yer altından, göstersek kim kimmiş. Tabi ki ANKA da az birşey değil ama insansız hava cihazlarıyla olmaz bu işler.
İkinci olarak, masonluk Dünya'nın her tarafına yayılmış bir örgüt diyebiliriz. Örneğin çoğu gencin oynadığı Knight Online. Videoyu izlediğimde, oyunu hiç elime sürmemiş olduğum takdirde bile ağzım açık kaldı.
Üçüncü olarak, evet Nokia bir Finlandiya şirketi; ancak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine girince "Europe" sekmesine bakın. Normalde Orta Doğu'da yazması gerek İsrail, Avrupa kısmında var. Aynı şey Samsung'un sitesinde de mevcut.
Arkadaşlar; artık Pardus gibi kendi işletim sistemlerimizi, kendi oyunlarımızı, kendi yazılımlarımızı ve kendi donanımımızı kendimiz üretmeliyiz. Yoksa bu iş böyle olmayacak, Dünya artık onların oyuncağı haline gelmiş baksanıza.
Michael Jackson öldürüldüğü zaman, evinde de bir gölge yok muydu?
Eminem, Lady Gaga'nın yanında nasıl görünüyor görmediniz mi?
Lady Gaga'ya gelirsek; tamamen bir Ateist. Bunun en büyük örneği ise Judas. Bu şarkıyı ilk dinlediğimde nakaratı bana masal gibi gelmişti, fakat sözlerini dinlemeye başladığımda; Judas'ın kim olduğu aklıma geldi. İsa'nın 12 havarilerinden, İsa'yı bir anlamda ispiyonlayan havarisi. Lady Gaga da zaten, Judas'a aşığım Judas'a aşığım diyip duruyor. Giydiği kıyafetlere bakacak olursak, insanlar nasıl anlamıyorlar bilmiyorum. Modern bir insan olduğumu düşünüyorum, ve birşeyin üstünden iki kere geçerim çoğunlukla. Bu kıyafetleri, çok açık şöyle böyle diye değil; İnsanları saptırdığı için ve açıkça "Ben bir Mason'um, yakalayamazsınız ki beni :P" dediği için berbat buluyorum.
Aynı zamanda bir sitede okuduğum ve Gaga'nın Paparazzi şarkısının da açıklamasını yaptığı bir yazıda; "Aman Allah'ım bu ne ya!" dedim. Paparazzi'nin nakaratı zaten gerçek bir uyuşturucu, tırnaklarındaki küçük ayrıntılar bile Marilyn Monroe'nun nasıl öldüğünü anlatmaya yetiyor.
Her neyse, birşeyler yapmak istiyorsak; Türk gencinin biraz daha az "faqe" demesi ve daha az MMORPG oynaması gerekiyor.