Utk4n* C6 FW si 21.02.2011 Düzenlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi

Utk4n arkadaşımız vermişti bu linki.Renklerine göre ayırmış.İstediğin rengin klasörünü aç.Daha sonra rofsun içinde
Resource>apps ın içine at.Atacağın dosyanın adı: telgesturecontrols.mif olması lazım.

--------------- Ekleme ---------------

Utk4n o txt in içinde GeneL i bulamadım :D
not: ctrl+f denendi. :D

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
[ı][sıze=3]peki arkadaş çok yardımcı oldunuz teşekkürler[/sıze][/ı]
,,kardeş sana yazmadı onu dığer arkadaşımıza yazdı :) senın ıcın lınk eklendı 2 mesaj yukarda gule gule kullanırsın ınş

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Ben nasıL buLdum miRkan :D.

Ferzan

Ferzan

Üye
İz[Mir]Kan;3179115' Alıntı:

Utk4n arkadaşımız vermişti bu linki.Renklerine göre ayırmış.İstediğin rengin klasörünü aç.Daha sonra rofsun içinde
Resource>apps ın içine at.Atacağın dosyanın adı: telgesturecontrols.mif olması lazım.

--------------- Ekleme ---------------

Utk4n o txt in içinde GeneL i bulamadım :D
not: ctrl+f denendi. :D

teşekkürler ama bir türlü indirmedi bu siteden başka yere yön veriyor :)

Ferzan

Ferzan

Üye
opera mini de olmuyordu başka tarayıcı ile indirdim teşekkürler ama ben renk değiştirmeyi istemedim ki dokunmatik kilit açma komple yok onu nasıl eklerim önce sonra renk değiştirmeye gelelim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
İz[Mir]Kan;3179286' Alıntı:
Sen GeneL diye ara dedin kendin genel diye aramışsın.Tam o yere baktım buldum şimdi :D

FaRk etmez iStiyoRSan geneL gen yaz yine buLurdun :D.

opera mini de olmuyordu başka tarayıcı ile indirdim teşekkürler ama ben renk değiştirmeyi istemedim ki dokunmatik kilit açma komple yok onu nasıl eklerim önce sonra renk değiştirmeye gelelim

c6 fw iSe waRDıR. başka türLü ekLenmez. n8 paketini yükLeyecekSin foRumda waR.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Ben onu fwden sildim bi ilk.Sonra istediğimden renklerden birini attım açıldı.Rengine göre seçiosun.Bunlar renk dosyası değil.Ana program.Yine de yabancıyım.Utk4n biraz yardım etsin.

Ferzan

Ferzan

Üye

FaRk etmez iStiyoRSan geneL gen yaz yine buLurdun :D.

c6 fw iSe waRDıR. başka türLü ekLenmez. n8 paketini yükLeyecekSin foRumda waR.

kardeş ben aradım da bulamadım link verebilirmisin lütfen

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
UTK4N fw de ovi maps acılmıyormuş yani konum ara dediğinde bulmuyormuş mirkan denedi olmadı bir el atsan *?

herşeyi çalışır bir firmware istiyoruz :) zahmet olmazsa bir edit bekliyoruz yeni.sesler ve boot ekranında farklılıklar olabilir.ovi magaza ve map kontrol edersen sevinirim zira konum belirlemıyormuş . İlgin için şimdiden tşk ederim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Magaza caLısıyoR. Ovi map da caLısıyoR ama gpS oLayına bakaRız saLı günü yaRın işim waR kaRdeSim.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
tmm kardeş salıya kadr fw atma olayını beklemeye alıyorumm cıkarırsan sen cıkarırsın sorunsuzunu :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
eyvallah dostum boot menü eklemişsin istek üzerine eline sağlık... :)

wadegame

wadegame

Üye
utkun kardes ellerın dert gormesın super ıs cıkarmıssın bak bu cwf de pip dosyası ıcınde olmaması super cunku opera 5 i yukleyemıyordum sayende bu cwf ıle oldu ellerın dert gormesın kardesım ama su kendı web browserı genellıkle hata verıyor hafıza dolu dıye sonra atıyor kardes sunada bır cozum bulursan super olur ozaman 10 uzerınden 10 verırım kardesım supersın ınsallah duzeltırsın su ovi map bence gereksız onun yerıne google map onerırım odaha super

okeane3110c

okeane3110c

Üye
kardesim ben deniyodum bunu tam böle flsh atm işlemi bitti arkadan şu yazı geldi resmini koydum hatta şmdi telefon hiç almıor neyapa blirim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Atarken
C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356
klasörü dolu muydu?
Bu arada telefonunun çökmüş.Benim de başıma geldi.Tekrar kapalı bağlayıp flash at.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
phoenixle atmadım flası o da bostu hem nabalım artık çökmüş bikere :D şmdi orjinal fw yi atınca geçermi diosun ?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Dostum bataryayı çıkar tak bir daha fwyi atmaya çalış atar pcyi kapat aç ama... :D korkma iki gün önce bendede oldu... :)

Üst Alt