Utk4n* C6 FW si 21.02.2011 Düzenlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
bu arada yeni bir fw yayınlandı utk4n kardeş görmüştürsün oto tuş kilidi ayarları yapılıyormuş.senin fw de bu özellik varmıydı yoksa eklermisin rica etsem.herşeyi tastamam bir fw kuralım sayende :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
bu arada yeni bir fw yayınlandı utk4n kardeş görmüştürsün oto tuş kilidi ayarları yapılıyormuş.senin fw de bu özellik varmıydı yoksa eklermisin rica etsem.herşeyi tastamam bir fw kuralım sayende :)

Benim fw de de vaR zaten :).

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
Benim fw de de vaR zaten :).

o zaman şu arkadaşı uyarında forumda ilk deyip sanki hç bir fw de yokmuş havası yaratmasın.utk4n fw de de warmış hemde süresini kendimiz ayarlıyoruz ee o zaman niye ilk yazıyor anlamış değılım fw sini tanıtmaya çalışıyor heralde :)

bu işlerden en iyi anlıyanın sen olduğunu keşfettim 4 gündür araştırıyorum fwleri senin fw de yok yok maşallah :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
HeRkeS kendi kafaSına göRe yapıyoR biRşeyLer kimSe pRof. degiL ^^.
Tuş kiLidi zamanını ayarLamak için . Menü - AyarLar - TeLefon - Ekran - ışık zaman aşımı. SüreSini ne ayarLarSan tuş kiLidine o zaman giReR.
Türk foRumLarında bi iLki ben yapıcam yakın zamanda :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
ooo miRkan fw editLemeye de baSLadın heaa adamımmmm :D.

u_cosar

u_cosar

Üye
Güzel hocam

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
ooo miRkan fw editLemeye de baSLadın heaa adamımmmm :D.

Yapıoz işte kendi halimizde bişiler öğrettiğin kadar :D Kolaymış zaten açıon klasörüne göre dosyayı atıon :D tabi hazır dosyayı bana atarsan :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Media baR tuşundakiLeri değiştiRmeye caLısıyoRum Nokiada devRim yapacam :D.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi değil de çevrimiçi paylaşım yerine başka bişi olsa güzel olur ^^:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Onu değiştiRicem zaten ^^.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
İz[Mir]Kan;3178719' Alıntı:
İsteklerinizi yazarsanız(fonttur, tuş kilididir, boottur) kişiye özel editleyebilirim.Başka istediğin yoksa sadece boot u değiştirip ekleyebilirim yarın :)

kardeş bana senin editlediğine ek olarak...

tuş kilidi kırmızı yerine siyah..(tel siyah olduğu için)

boot ekranı arkadaşımız bir örnek vermiş o güzel o şekilde

genel tercih yerine SoLwAyTeR Büyük kücük harflere dikkat xD

bir edit yaparsan memnun olurum..:) Fazla şey bindirmeyelim fw ye arkiler.Tel ekranının büyüklüğü ve özellikleri dolağısıyla çok şarj yior benim gibi ginde 1000 msja yakın msj yazanlar için şarj çok önemli :p

birde teli sıfırdan pc ye bağlayıp fw yi yüklemeyi takip edebileceğim bir konu linki önerirmisiniz.teli hic pc ye bağlamadım henüz ve hiç fw atmadım :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.E bende öğrenicem inş burdaki üstadların anlatımları ile. :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Ekran falan aynı kalıo di mi? 4x4 4x3 4x5 falan.Genel ismini değiştirmeyi bi bakıyım.45-50 dakikaya hallederim :D

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bana senin editlediğine ek olarak...

tuş kilidi kırmızı yerine siyah..(tel siyah olduğu için)

boot ekranı arkadaşımız bir örnek vermiş o güzel o şekilde

genel tercih yerine SoLwAyTeR Büyük kücük harflere dikkat xD

bir edit yaparsan memnun olurum..:) Fazla şey bindirmeyelim fw ye arkiler.Tel ekranının büyüklüğü ve özellikleri dolağısıyla çok şarj yior benim gibi ginde 1000 msja yakın msj yazanlar için şarj çok önemli :p

Anakonunun linkini verdim.Orda utk4n anlatmış kurulumunu resimlerle.Sen ovi suite yükle.Hafıza kartını biçimlendir.Hard formatı at.Bir de pc suite le bağlan açıkken telefon.Yazılımları pc yüklesin.Pc suite le bağlandıysan daha önce gerek yok.

birde teli sıfırdan pc ye bağlayıp fw yi yüklemeyi takip edebileceğim bir konu linki önerirmisiniz.teli hic pc ye bağlamadım henüz ve hiç fw atmadım :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.E bende öğrenicem inş burdaki üstadların anlatımları ile. :)[/QUOTE]

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
İz[Mir]Kan;3179000' Alıntı:
Ekran falan aynı kalıo di mi? 4x4 4x3 4x5 falan.Genel ismini değiştirmeyi bi bakıyım.45-50 dakikaya hallederim :D

walla tam ekran olmasında hangisi güzel duruyorsa onu yap kardeşım onu sana bıraktım fazla ufak olmasın simgelerde 4x4 hoş duruyor heralde işte takıl kafana göre. eger olmazsada çok önemli değil genel ismi yeterki stabilitesini korusun fw kullandıkca tıkamasın :) tşk kardeşim.

İz[Mir]Kan;3179000' Alıntı:
Anakonunun linkini verdim.Orda utk4n anlatmış kurulumunu resimlerle.Sen ovi suite yükle.Hafıza kartını biçimlendir.Hard formatı at.Bir de pc suite le bağlan açıkken telefon.Yazılımları pc yüklesin.Pc suite le bağlandıysan daha önce gerek yok.
Yok ustad daha önce hic bağlamadım şimdi ovi suitemi indirim ilk pc suitemi.?
tel sıfır kart boş tele hıçbirşey yüklü değil kartı bicimlendirmeye gerek warmı yada hard formata :D HE birde fw yi yükledikten sonra hard format atmak gerekiyormu :) ay ne sual soruyorum be ama ben sordukca fw yi bakan arkadaşların aklındada soru kalmıcaktır.Teli yeni alıp teli hackleme yada opda.cn den sertifika almaya yanaşmak istemeyenler bu fw yi bakıcaktır mutlaka bende hem kendı kafama takılanları sormakla birlikte belkide bu işten cekinenlere fw yi kullanmalarında bir zarar olmıcanı göstermeye çalışmış oluyorum... Mantiken bende konu sorumlusu oldum resmen ama ben soru sorumlusuyum paso soruyorum :D

birde kardeş fw yi kullanan biri olarak normal fw ye göre çalışmayan bir özellik gördünmü.herhangi bir hata.şarjın ne kadar gidiyor kullanımın ne durumda :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
MiRkan editLediğin rofS2 doSyaSının iSmini düzeLtmeyi unutma.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Siyah renk yok :( Sarı-Yeşil-Mavi-Kırmızı var.Zaten siyah olsa siyaha siyah gözükmez :D

Ferzan

Ferzan

Üye
emeğine sağlık birşey soracam sadece o dokunmatik tuş kilidi n97 ye nasıl aktarabilirim cevap bekliyorum teşekkürler...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
MiRkan editLediğin rofS2 doSyaSının iSmini düzeLtmeyi unutma.

Rebuilt lerimi siliyim?

emeğine sağlık birşey soracam sadece o dokunmatik tuş kilidi n97 ye nasıl aktarabilirim cevap bekliyorum teşekkürler...

N97 fwsi varsa sen de nfe ile açıp fwnin içine gömebilirsin.

101f8798 mi nedir o not defterini buldum ama içinde genel yok :(

Ferzan

Ferzan

Üye
İz[Mir]Kan;3179026' Alıntı:
Rebuilt lerimi siliyim?

N97 fwsi varsa sen de nfe ile açıp fwnin içine gömebilirsin.

teşekkürler... Iyi tamamda nfe ile fw içine gömecegim dosya nerde ? Nasıl elde ederim ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
aRayan buLur içinde waR :D.

Üst Alt