bu arada yeni bir fw yayınlandı utk4n kardeş görmüştürsün oto tuş kilidi ayarları yapılıyormuş.senin fw de bu özellik varmıydı yoksa eklermisin rica etsem.herşeyi tastamam bir fw kuralım sayende![]()
.Benim fw de de vaR zaten.

Herşey güzelde boot http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...2-1-efendi-edition-5800-c6v21-cfw-445824.html burdaki gibi olsa mükemmel olurdu...![]()

ooo miRkan fw editLemeye de baSLadın heaa adamımmmm.
Kolaymış zaten açıon klasörüne göre dosyayı atıon
tabi hazır dosyayı bana atarsan 
İz[Mir]Kan;3178719' Alıntı:İsteklerinizi yazarsanız(fonttur, tuş kilididir, boottur) kişiye özel editleyebilirim.Başka istediğin yoksa sadece boot u değiştirip ekleyebilirim yarın![]()
Fazla şey bindirmeyelim fw ye arkiler.Tel ekranının büyüklüğü ve özellikleri dolağısıyla çok şarj yior benim gibi ginde 1000 msja yakın msj yazanlar için şarj çok önemli 
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.E bende öğrenicem inş burdaki üstadların anlatımları ile. 

kardeş bana senin editlediğine ek olarak...
tuş kilidi kırmızı yerine siyah..(tel siyah olduğu için)
boot ekranı arkadaşımız bir örnek vermiş o güzel o şekilde
genel tercih yerine SoLwAyTeR Büyük kücük harflere dikkat xD
bir edit yaparsan memnun olurum..Fazla şey bindirmeyelim fw ye arkiler.Tel ekranının büyüklüğü ve özellikleri dolağısıyla çok şarj yior benim gibi ginde 1000 msja yakın msj yazanlar için şarj çok önemli
![]()
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.E bende öğrenicem inş burdaki üstadların anlatımları ile.
[/QUOTE]İz[Mir]Kan;3179000' Alıntı:Ekran falan aynı kalıo di mi? 4x4 4x3 4x5 falan.Genel ismini değiştirmeyi bi bakıyım.45-50 dakikaya hallederim![]()
tşk kardeşim.Yok ustad daha önce hic bağlamadım şimdi ovi suitemi indirim ilk pc suitemi.?İz[Mir]Kan;3179000' Alıntı:Anakonunun linkini verdim.Orda utk4n anlatmış kurulumunu resimlerle.Sen ovi suite yükle.Hafıza kartını biçimlendir.Hard formatı at.Bir de pc suite le bağlan açıkken telefon.Yazılımları pc yüklesin.Pc suite le bağlandıysan daha önce gerek yok.
HE birde fw yi yükledikten sonra hard format atmak gerekiyormu
ay ne sual soruyorum be ama ben sordukca fw yi bakan arkadaşların aklındada soru kalmıcaktır.Teli yeni alıp teli hackleme yada opda.cn den sertifika almaya yanaşmak istemeyenler bu fw yi bakıcaktır mutlaka bende hem kendı kafama takılanları sormakla birlikte belkide bu işten cekinenlere fw yi kullanmalarında bir zarar olmıcanı göstermeye çalışmış oluyorum... Mantiken bende konu sorumlusu oldum resmen ama ben soru sorumlusuyum paso soruyorum 

MiRkan editLediğin rofS2 doSyaSının iSmini düzeLtmeyi unutma.
emeğine sağlık birşey soracam sadece o dokunmatik tuş kilidi n97 ye nasıl aktarabilirim cevap bekliyorum teşekkürler...

İz[Mir]Kan;3179026' Alıntı:Rebuilt lerimi siliyim?
--------------- Ekleme ---------------
N97 fwsi varsa sen de nfe ile açıp fwnin içine gömebilirsin.