Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ultimate Voice Recorder v4.01 (konuşma kaydedici) - Bip Sesi YOK !!
Sponsorlu Bağlantılar
32furkan194
Üye
ya lütfen yardım edin daha yeniyim sertifika nasıl yapılıyo Allah rızası için ulaşın bana
habbuj
Üye
payşlaşım için teşekkürler.....
ferdikan
Üye
sertifkalayıp koyarmısınıza Ben becemiyorum daaa
morgülüm
Üye
sertifika işlemi nasıl yapılıyor. bu siteye yeni üyeyim. yardımlarınıza ihtiyacım var. Telefonum i8910, teşekkürler..
morgülüm
Üye
sertifika işlemini nasıl yapıyoruz, resimli anlatım linkiniz var mı?
birbey
Üye
kardeş sertifika hatası diyor yüklemiyor yardımcı olurmusun
deepblue0384
Üye
mrb. 5800 a sorunsuz yükledim ama görüşmeleri kaydederken kesik kesik kaydediyor..bir saatlik görüşmeyi 52 dk. olarak gösteriyor mesela.. diğer 5800 kullanan arkadaşlarda da varmı aynı sorun merak ediyorum.. bunu nasıl aşıcaaamm (
pomanx
Üye
emeğine tşk
gazretli
Üye
nasıl sertifikalandırlıyor diye millet cıyak cıyak bağırıyor duyan yok güzel bir site harika aman bilen söylemesin.
mstfeöre
Üye
Teşekkürler.
ucar_14
Üye
bende indirdim şimdi yüklüyorum inş çalısır n73 te emeği geçenlere tşk
azxdykx
Üye
emeğinize sağlık ama indirdim ve otomatik kayıt modunda kayıt edemiyor. kayıtlar hep 0 saniye.
--------------- Ekleme ---------------
bu arada nokia e71 kullanıyorum .
barister
Üye
e71 de çalışmıor kardeş sertifika hatası verior
aga17
Üye
n 79'a sertifikalandırıp kurdum fakat konuşmaları 1 sn kaydediyor. bu sorunu aşamadım.
murat3702
Üye
Benim telefon E51, sol taraftaki ses kaydedici tuşuna basıyorum başlıyor kaydetmeye. Hiç böyle programlara gerek yok. Ayrıca bu pro da kayıtı başlattım fakat birtürlü kayıt edemedim. Yinede sağol.
snayper35
Üye
sertifika hatası veriyor
musiccian
Üye
nasıl sertıfıka yapıyoruz yaa:S yardımcı olursanırz sevınrım