Ultimate Voice Recorder v4.01 (konuşma kaydedici) - Bip Sesi YOK !!

Sponsorlu Bağlantılar

samsunG810

Üye
şu ses kayıt programlarından çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim hiç biri arama esnasında yaptığı kayıtları oynatmıyor laanet olsun 6600 da böle bi sorun olmuyodu os 60 3 rd çıktı mertlik bozuldu

cigilgan

Üye
tesekkurler aradasim guzel calisiyor

adek40

Üye
:(bende şifre istiyor kardeş sen biliyormusun gönderirisen sevinirim

ciwata

Üye
bip sesi (warning beep) açıkken görüşmeyi kaydediyor, bip sesini kapatınca kayıt etmiyor 0 saniyelik 100 lerce amr dosyası oluşturuyor.. Ayarlardan gizli modu seçtim sürekli duran o kaset resmi gitti açılışta otomatik yükleniyor iyi güzel 3 kere kalem tuşuna basınca kayda geçiyor oda güzel ses kaydında sorunda yok..
Gel gelelim bip olmadan görüşmeleri kayıt etmiyor.. Görüşme esnasında açıyorum bip sesini hemen başlıyor kapatıyorum duruyor..
Yani diğer programlarda bi farkı yok..
Telefonum E50 sertifika içinde hacklemek zorunda kaldım.. sadece bu program için o kadar uğraştım yükledim ama bip sesinden kurtulamadım :(

Sanırım telefon modelinden kaynaklanıyor..

salih63

Üye
eline saglık kardeş güzel bir program oldugundan eminim ama 6600 çalışacakmı bakalım bi :oke:

temalak

Üye
abi serfitikası yok falan bişeyler dioyr yaa geneds emege saygı

enescan1010

Üye
abı sertifikalayın dıosunuzda nasıl

linüx

Üye
çok sagol:oke:

arsez

Üye
Sertifika nasil yapiliyo

alperenmelik

Üye
teşekürler eline sağlık:oke:

huand

Üye
bu program nasıl yükleyeceğim telefonuma anlatırmısınız

uaxoy

Üye
eyvallah

GUJSA

GUJSA

Üye
güzel sağol

ERSENBAY

ERSENBAY

Üye
Ultimate Voice Recorder With v4.01

Bence suana kadar yapılan en iyi ses kaydedici Program..Çoğu Programlarda Bip sesinden yakınırız fakat bu programda Bip sesi yok..Süresiz ses kaydetme ve arayan ve aranan numaraları sorunsuzca kaydediyor..

Yeni version Eklendi..
Register(kayıt)kodu isteyecektir..12345 olarak girin

ÖNEMLİ NOT:
Program imzalanmamıştır ve sertifika işlemi istemektedir.
Arkadaşlar ben bu programı telefona format atmadan önce kullanıyordum çok memnundum bu arada telin (n73) versiyonunu yükselttim bakalım bu pro. çalışacak mı paylaşım yapan arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Emeğine sağlık,n78 de sorunsuz olarak çalıştı...teşekkürler

1111_su_1985

Üye
Arkadaşlar ben n95 8gb denedim çalışmıyo sertifika hataıs diye uyarı veriyo.yüklenmiyo yani. Bi program bulamadılar gitti

33ali33

Üye
n95 8gb niyeeeeeee

atlantas

Üye
dosya bozuk hatası veriyor neden olabilir? yardımcı olabilirmisiniz ...

Üst Alt