Ultimate Voice Recorder v4.01 (konuşma kaydedici) - Bip Sesi YOK !!

Sponsorlu Bağlantılar

teomaniaa

teomaniaa

Üye
kardeş bildiğim kadarıyla bi çok telefon konuşma halindeyken orjinal ses kayıt yapabiliyor örneğin bende n73 var ve konuşuken kayır yapabiliyorum ama 1 dk. sanırım bu prog. süresi uzun emeğine sağlık :)

595ssezgin

595ssezgin

Üye
ellerinize sağlık. fakat kaydedilen dosyalalara nasıl ulaşacağım. Tşk

cyberxbela

Üye
kardeş dosya bozuk diyor

amfibi26

amfibi26

Üye
arkadaşlar rar.dosyasını indirdiğimde "?" işareti çıkıyor ve dosya desteklenmemektedir diyor lütfen yardımcı olun
[email protected] çözüm önerilerinizi bekilyorum şimdiden teşekkürler

teomaniaa

teomaniaa

Üye
arkadaşlar rar.dosyasını indirdiğimde "?" işareti çıkıyor ve dosya desteklenmemektedir diyor lütfen yardımcı olun
[email protected] çözüm önerilerinizi bekilyorum şimdiden teşekkürler

kardeşim dosya yönetici pro olmadan açamazsın zaten rar lı dosyayı ya telefonuna x plore yükle yada dosyayı rardan çıkar teline at

asiruh5106

Üye
şu sertifikalama işini bide bana söyleyin ben beceremedim arkadaşlar

mavibager

mavibager

Üye
yorumu ben yapayım bende kullanıyorum fakat türkçe seçeneğinin olmaması enbüyük eksiklik onun dışında herkese lazım olacak bir pırogram sınıfınında en başarılı programı

chef79

Üye
tsk ederim:bye2:

hayvan

hayvan

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Lütfen bir dost eli uzansın....
bende n95 var bu programı kurmak istiyorum telefon haclamesini bilmiyorum sertifikalamasını bilmiyorum.

lütfen birisi bu programı sertifikalayıp bana göndersin ALLAHINIZ AŞKINA nasıl bir kıyak olur bana yapan arkadaşa çok dua ederim. Ben anlamıyorum yaş oldu 30 kafama bişer girmiyor artık. sadece program kurmasını biliyorum. Lütfen bir dost eli uzansın... mail'im [email protected] çok rica ediyorum.

kartal500

Üye
program güzel 5800 sorunsuz çalışıyor

murat3702

murat3702

Üye
bip sesi yok evet ama kayıt uzunluğuda "O".

eldodo1

Üye
sertifika hatası yine

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
deniyelimde bi öle

power_memo

Üye
sertifika hatası verito Nokia N86 8MP GB de
symbian 60v3 sanırsam
6630 da kullanıyordum sorunsuz çalışan versiyonu vardı bunda da kullanmak istiyorum
teşekkürler ;)

bencno

Üye
Sağol dostum yüklüyorum.

aksoyarif

aksoyarif

Üye
Teşekkürler.
Emeğine sağlık, ama register kod u yok ve türkçe yaması varmı bunun???

mutlusan

Üye
eline sağlık sertifikasyon nasıl alcam peki

ankaraydin

Üye
Program çok güzel çalışıyor. Teşekkürler...

mem44

Üye
çalışmıyor

x_combatant_x

Üye
nokia n70 de 1 yılı aşkındır kullanıyorum programı kullanmak isteyenlere önerim mükemmel bir programdır.
programın kısa yollarını ayarlayabiliyor otomatik kaydetmesini aktif yapabiliyorsunuz.
bendeki sürümünde türkçe desteği de mevcut.
yalnız programın tek eksi yanı eğer görüşmeleriniz çok sayıda olursa ozaman program yavaşlıyor bende bunu eğer görüşme kayıtlarım 500 ü bulmuşsa programı kaldırıyor ve tekrar kuruyorum.
bu arada düzenli olarakda gereksiz görüşme kayıtlarını siliyorum.

eğer programı isteyen olursa bana maille yazarsa türkçe patchiyle gönderebilirim.
isteyen sayısı çoksa buraya konu olarakta yazabilirim.
( şimdi gönderemememin sebebi şuanda telefonda setup o yüzden :) )

Üst Alt