Ultimate Voice Recorder v4.01 (konuşma kaydedici) - Bip Sesi YOK !!

Sponsorlu Bağlantılar

yetsa

Üye
tesekkürler
 


mylogs01

Üye
geç kalmış bir teşekkür de benden çok harika bir program
 

zaknebutt

Üye
Bip sesi kapanmıyor. N79
 

mustafa uluçay

Üye
kardes şu sertifikalsma işi nasıl olacak onuda bi anlatsan sana zahmet
 

sakkarin

Üye
android telefonlara uygunmu acaba
 

xfactory9025

Üye
arkadaşlar bende kaydetmiyor nedense bir sürü program denemiştim onlarda kaydetme konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama bip sesi yüzünden bu programı yükledim.Fakat bunda da kayıp yapamıyorum yapsam da 0 saniyelik kayıt olarak gözüküyorlar ayarları nasıl yapmalıyız kaydetmesi için hepsine auto işaretledim yine de kaydetmedi
 

huseyy

Üye
teşekkürler
 

wolleskaan

Üye
Bip sesi yok gayet iyi tesekkürler
 

xfactory9025

Üye
arkdaşlar bende kaydetmiyor nasıl yapacaz 0 saniyelik kayıt oluşuyo
 

isthkam

Üye
eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

ama bu 6300 da çalışırmı peki????
 
lgkg300

lgkg300

Üye
Program çok güzel ama gördüğüm kadarıyla s60v3 lerde telefonu ilk açtığımızda devreye girmiyor ve her seferinde programı açıp " hide" tuşuna basmamız gerekiyor. s60v2 lerde böyle bir problem yok n70 de sorunsuzca kullanıyorum. n73 te ve 6120 de problem oluyor bazen uygulama arka planda çalışırken otomatik olarak kapanıyor. ama s60v2 lerde daima arka planda açık ve kesintisiz devam etmektedir.
 

wolkitr

Üye
sertifika ıstıyor baylar
 

kemanci75

Üye
bende başarıyla kurdum.Ancak bir sorum var.Kaydettiğim sesleri pcye atamıyorum.Nasılolacak acaba kaydetme işi
 

ahmaras26

Üye
eline sağlık kardeş
 

welatt27

Üye
teşekkürler
 

tolgahantekin

Üye
Ultimate Voice Recorder With v4.01

Bence suana kadar yapılan en iyi ses kaydedici Program..Çoğu Programlarda Bip sesinden yakınırız fakat bu programda Bip sesi yok..Süresiz ses kaydetme ve arayan ve aranan numaraları sorunsuzca kaydediyor..

Yeni version Eklendi..
Register(kayıt)kodu isteyecektir..12345 olarak girin


ÖNEMLİ NOT:
Program imzalanmamıştır ve sertifika işlemi istemektedir. http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...alama-islemi-yeni-maxicep-farkiyla-57315.html

Calısmıyor
 
Zymenn

Zymenn

Üye
• Program gerçekten bip sesi çıkarmadan kayıt yapıyor. Güzel bir yazılım. Hatta en iyi kayıt yazılımıdır diye tartışma yapılabilir. Total Recall'i de seviyorum ama bip sesi sorunu yaşadım. Ama özellik olarak ikiside güzel. Ultimate Voice bir adım önde gibi duruyor.
• Yapılan paylaşımlarda dosya bozuk iletisi alanlar varsa genelde crc hatasıdır. Tekrar indirin bu sefer sorunsuz indirilebilir ve çalışabilir.
• Serfika konusunda şikayetçi olan arkadaşlar var. Ancak S60 bir telefon kullanan arkadaşların serfitika konusunda kaynaklar okuması gerekiyor. Bu paylaşanın sorunu değil, indirenin öğrenmesi gereken şeylerdir. Aşağıdaki linkten telefona kurulacak yazılımların nasıl serfitikalanacağını öğrenebilirsiniz. OPDA.cn sitesinden serfitika almanız bir gün zaman alabilir. Serfitika onayı süresi bu. Sonra her kurmak istediğiniz sis dosyasını size sunulan porgram ve dosyalarla kolayca serfitikalıyorsunuz. Ayrıntılı bilgi alttaki linkte.


DÜZENLEME : Arkadaşlar bip sesi olmadan kayıt yaptığını sanıyordu ancak kaydettiği klipler 00:00 saniye yani adı var kendi yokmuş. Bip sesi yok ama kayıtta yok anlayacağınız. Ben otomotik olrak kayıt yapmasını istiorum oysaki. Acaba bu işlem sadece hacklenmiş bilgisayarlarda mı çözüm buluyor diye düşünmeye başladım.
 

kjlfjtdf

Üye
Abicim emeyine sağlıkta yanlız diyorki sertifika hatası sağlıyıcınızla görüşün diyor neyapmalıyım
 
davaci_18

davaci_18

Üye
eline sağlık denemek lazım.
 
megaizmirli35

megaizmirli35

Üye
nokia 6720 görüsme kaydi lazım mümkünse bu uymadi şimdiden tşklerrrrrrrrrr
 


Üst Alt