Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

Sponsorlu Bağlantılar

evren66

Üye
N95 te sertifikat hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün diyor nasıl yükledin

jawssss

Üye
ellerine sağlık

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
Kardesım bu puro nun java olanı warmıdır acaba???

riddick34

riddick34

Üye
ben yükledim n95 de sorunsuz çalıştı, kullanıyorum şu anda, kayıt kodu olarak sadece 0 ( sıfır ) yazmanız yeterli, paylaşım için teşekkürler

denendiyyse bizede kurmak düşer :D

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Sağol kardeş emeğe saygı

cingozzz

Üye
sertifika sorunu için telefonun tarihini 1 sene önceye alın yukleyin sonra eski haline getirin. Olmazsa 2 sene önceye alın ;)

maverick355

Üye
ya hocam bu sertifikalama ne demek biri acıklasın ya.sonucta dandik bir proğram yükleyecem iki saat uğrastırdı ya.adam gibi şunu yapacak bir arkadas arıyorum.

flight071

Üye
Ben idirip yüledim fakat calıstıramadım bır turlu baska bi versıyonunu yükledim
registere sadece 0 yazın her sey halloluyor linki asağıda arkadaslar bu siteden alıntıdır
yapamayan arkadaslara yardımcı olayım dedım :))

Ultimate Voice Recorder v.5.05.1
Maxicep.com - Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

Bip sesi çıkarmadan ses kayıdı yapabileceğiniz bir uygulama (Yeni Sürüm)

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v5.05.zip (158.6 KB (Kilobyte), 3827x kez indirildi)

--------------- Ekleme ---------------

Ultimate Voice Recorder v.5.05.1
Maxicep.com - Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

Bip sesi çıkarmadan ses kayıdı yapabileceğiniz bir uygulama (Yeni Sürüm)

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v5.05.zip (158.6 KB (Kilobyte), 3827x kez indirildi)

asim ayyildiz

Üye
arkadaşlar ben yükleyemedım yardımcı olursanız sevinirim

karyada

Üye
6700s bip sesini kesmiyor :((

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

murat3702

murat3702

Üye
Arkadaşlar lütfen doğru bilgi verin her halükarda bip sesi var ve kapanmıyor. E55 te bizzat denedim yok yok. Bence kurmayın boşuna.

jaaam

jaaam

Üye
yaw sertıfıka sorunu cozsen ne olur kayıt sorunu cossen ne olur bıp bıp otuyo bı ıse yaramaz hepsını kullandım 15 sanıyede bı cıyk cıyk otuyolar :naughty:

kamotropi

Üye
Telefonum e52 hack yapılmış ve bu programın tüm serilerini denedim Beep sesi gitmiyor! farklı porogramlarda denedim olmuyor. Eski telefonum n82 böyle bir sorun yoktu program düzgün çalışıyordu. Beep sesini bazı telefonlarda kapatamıyoruz e55 olan arkadaştada aynı sorun var, çözüm aramaya devam...

hekimoğlu043

hekimoğlu043

Üye
bende de sertifika hatası dedi bitürlü halledemedim şu sertifika hatasnı bunun kolaybi yoluyok mu arkadaşlar lütfen yardım......

ankgs1

Üye
aekadaşom süpersin saoll

dearlover

dearlover

Üye
teşekkürler

happyhope

happyhope

Üye
kardeşim süpersin beh

reoksit