Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ultimate Voice Recorder v.5.05.1 (konuşma kaydedici)
Ultimate Voice Recorder v.5.05.1

Bip sesi çıkarmadan ses kayıdı yapabileceğiniz bir uygulama (Yeni Sürüm)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ulutas33, ZAFER_0068D, ht_333 ve 10 diğerleri

hanoglu

hanoglu

Üye
kardeş güvenilmeyen uygulama diyor. KDM ile sertifikalandırma yaptım. yükleme işlemlerinde sorulara tamam diyorum. Son olarak yükleme işlemini başlatacakken uyarıyı veriyor.

Yükleme ayarlarından sertifika sorma yaptım ama sonuç yok.

mc_lazz

Üye
aynı sorun bndede var. bunu nası çözümlendiririz yardım lütfen...

hanoglu

hanoglu

Üye
Bence eksik bir paylaşım.

Yüklemeyin.

lisans yapmanız gerekiyor. Bunun yerine alternatifleride sorunsuz görüyor.

Arkadaş sadece paylaşmak için paylaşmış. İnternette tarama yapın aynı programı yüzlerce kaynaktan bulabilirsiniz. Kendi sitesinden bile alabilirsiniz. Aynı durum olacaktır.

boşverin gitsin.

ilicik

Üye
selam bende n73 var sertifika yapıp yükledim harika calısıyo teşekkürler dostum mükemmel

sakalsiz

sakalsiz

Üye
Bence eksik bir paylaşım.

Yüklemeyin.

lisans yapmanız gerekiyor. Bunun yerine alternatifleride sorunsuz görüyor.

Arkadaş sadece paylaşmak için paylaşmış. İnternette tarama yapın aynı programı yüzlerce kaynaktan bulabilirsiniz. Kendi sitesinden bile alabilirsiniz. Aynı durum olacaktır.

boşverin gitsin.
arkadaşlaraa katılmıyorum:nono: gayet güzel çalışıyor sanırım kurmayı bilmiyorlar !....

---------------------------------------------- Emeğe SAYGI !... ---------------------------------------------------

hsyn73

hsyn73

Üye
teşekkürler ama malesef yüklenmiyor. sertifikasız alternatif program da bulamadım.

mehteren

Üye
kayıt kodu lütfen

yelena

yelena

Üye
ben yükledim n95 de sorunsuz çalıştı, kullanıyorum şu anda, kayıt kodu olarak sadece 0 ( sıfır ) yazmanız yeterli, paylaşım için teşekkürler

Zymenn

Zymenn

Üye
Bu programıın s60v2 olanıı yok mu? Günlerdir Bip sesi çııkarmayacak ses kaydedici yazıılıım arııyorum.

yelena

yelena

Üye
deneyen arkadaş varmı acaba, ayarlardan "warning beep" ayarını "off" yaptım ama yinede konuşma esnasında beep sesi çıkıyor, kapatamadım bir türlü

wertyuasd

wertyuasd

Üye
ben yükledim n95 de sorunsuz çalıştı, kullanıyorum şu anda, kayıt kodu olarak sadece 0 ( sıfır ) yazmanız yeterli, paylaşım için teşekkürler
çok teşekkür ederim arkadaşım kayıt kodu için. bir türlü bulamıyordum. saol:oke:

messi21

messi21

Üye
eyvallah

partan003

partan003

Üye
sagol kardeş

umutna

Üye
kardes n73 de sertifika hatası diyor çözüm lütfen

virtue28

virtue28

Üye
bip sesi kapatılabiliyor, sistemde istenirse gozukmuyor fakat bende nedese waw kayıt yapınca 10-15 sn kayıt yapiyor, amr yapinca 3-5 sn lik eksiklikde olsada normal kayıt yapiyor fakat ses bozuk, atlayarak kayıt yapiyor.

Nedenini anlamış değilim, telefonum hackli N78 :(

cerwanteztr

Üye
aynen yüklenmiyor genç

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
ya bugüne kadar kaç tane sertifikalı program yükledinizki bundada sertifika istiyosunuz???

erdinc_seray

Üye
Sertifikalandırıp yükleyeceksiniz, program harika. Allah razı olsun koyandan. Bip sesi yok, program dili ingilizce, nokia e61i'de sorunsuz çalışıyor

knight78

Üye
bip sesi yok ancak konusma esnasında ikinci bir arama geldiğinde uyarı sesi de gitti
arkadaşlar bu problemi benden başka yaşayan var mı çözümü nedir ?

Üst Alt