ufo çekimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreambutreal

Üye
resmin kaynağina ulaşin imageshackusda sonra sağ tıklayıp özellikler diyin , resmin kaynak bilgileri orada yazıyor , burayada paylaşayim

Resmin alındığı tarih: 2011:05:23 17:45:35
Ekipman üreticisi: Nokia
Kamera modeli: N8-00
Poz zamanı: 0,01034
F numarası: 2,79688
ISO hız oranı: 102
Kapak hızı: 6,595
Açıklık: 2,96875
Işık kaynağı: 0
Flaş: 24
Lensin merkez uzaklığı: 5,89844
Özel sunuldu: 0
Poz kipi: 0
Beyaz dengesi: 0
Dijital yakınlaşma oranı: 2
Ekran yakalama tipi: 0

Yani bir photoshop ciktisi felan değil sanirim , ben resmi paylaşan arkadaşi tanimiyorum , onu savunmuyorumda , ufoların varlığına inaniyorum ama tam anlamiyla görmeden hiçbi yorum yapmam , bi ayrıntıyı paylaşmak istedim sadece iyi forumlar arkadaşlar...

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
resmin kaynağina ulaşin imageshackusda sonra sağ tıklayıp özellikler diyin , resmin kaynak bilgileri orada yazıyor , burayada paylaşayim

Resmin alındığı tarih: 2011:05:23 17:45:35
Ekipman üreticisi: Nokia
Kamera modeli: N8-00
Poz zamanı: 0,01034
F numarası: 2,79688
ISO hız oranı: 102
Kapak hızı: 6,595
Açıklık: 2,96875
Işık kaynağı: 0
Flaş: 24
Lensin merkez uzaklığı: 5,89844
Özel sunuldu: 0
Poz kipi: 0
Beyaz dengesi: 0
Dijital yakınlaşma oranı: 2
Ekran yakalama tipi: 0

Yani bir photoshop ciktisi felan değil sanirim , ben resmi paylaşan arkadaşi tanimiyorum , onu savunmuyorumda , ufoların varlığına inaniyorum ama tam anlamiyla görmeden hiçbi yorum yapmam , bi ayrıntıyı paylaşmak istedim sadece iyi forumlar arkadaşlar...

fotoshop olmaıdğını söyledim zaten ben... ben farkında değildim resmi çekerken sonradan farkettim o nesnenin olduğunu..

turker10

turker10

Üye
Ufo gören masum köylü :ehe:kop::ehe

man20

man20

Üye
ne ufosu be uçak o yada kuş uzakta olduğu için tam anlaşılmıo ama bu ikisinden biri

Revengeful

Emekli Yönetici
o bir kurbağa

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

akibet2

Üye
(: o Bir Süperman ^^

maxirabit

maxirabit

Üye
vga kamerası olanla çekilirse,plakası bile okunuyormuş.

slant1111

slant1111

Üye
O gazman :D kuru fasulye yiyp uçanlardan :D

BeratShark

BeratShark

Üye
sinek sinek :D

mstf_l

mstf_l

Üye
hep illuminatinin oyunu bunlar :ehe

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ufonun olduğuna bende inanıyorum ki vardırda zaten o yüzden muhtemel bir ufo görüntüsü olabilir gerçekten makaraya alan arkadaşlar ufoları hafife almayın bu evrende yalnız değiliz aga benden söylemesi

okitox

okitox

Üye
bayağı bi inceledim resmi. photoshop olsun photoscape olsun google earth olsun hepsiyle baktım... telefona format attım önce sonra telefona attım resmi, öyle baktım, sonra pcye format attım system32 falan ne varsa sildim monitorü yan yatırdım dik tuttum havada tuttum yere attım düşerken baktım ve bi sonuca vardım...

helikopter olabilir.... ama kütahya porselen yazıyo üstünde onu hala çözemedim. kütahyaya giden porselen taşıma helikopteri olabilir. yada personel miydi o yaa...

ondan işte..

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
bayağı bi inceledim resmi. photoshop olsun photoscape olsun google earth olsun hepsiyle baktım... telefona format attım önce sonra telefona attım resmi, öyle baktım, sonra pcye format attım system32 falan ne varsa sildim monitorü yan yatırdım dik tuttum havada tuttum yere attım düşerken baktım ve bi sonuca vardım...

helikopter olabilir.... ama kütahya porselen yazıyo üstünde onu hala çözemedim. kütahyaya giden porselen taşıma helikopteri olabilir. yada personel miydi o yaa...

ondan işte..

:ehe:kop:

----------Eklendi @ 21:45:02 ---------- Yazıldı @ 21:44:36 ----------

ufonun olduğuna bende inanıyorum ki vardırda zaten o yüzden muhtemel bir ufo görüntüsü olabilir gerçekten makaraya alan arkadaşlar ufoları hafife almayın bu evrende yalnız değiliz aga benden söylemesi

daha çok inan sen ;)

Ricochet

Ricochet

Üye
Yakında geliyorlar çizecekler kötü adamları :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ufo amerikanın oyunu fakat bu evrende yalnız değiliz kur'an'da bile belirtiliyor bu.

• Beğen
Tepkiler: chill35
Navy Blue

Navy Blue

Üye

ondan işte..

Ya bu ne güzel yorumdur böyle :D :D

• Beğen
Tepkiler: okitox
slant1111

slant1111

Üye
Amerikan oyunu bunlar beyler

Revengeful

Emekli Yönetici
Kütahya porselen reklamı yapmaya çalışan ufolar

cardanadam

cardanadam

Üye
bu yazıları okurken bir fıkra geldi aklıma paylaşmadan edemiyecem kadının çocuğu komşusunun camını topla kırıyor kadın komşusunun kapısını çalıp camın masrafını ödemek istiyor adam oğlunuz aslında bana büyük bir iyilik yaptı aslında ben bir cinim ve top camla birlikte içinde hapis kaldığım vazoyuda kırdı beni kurtardı şimdi benden 3 dilek isteyin yerine getireyim kadın çok heycanlı bir şekilde malikane isterim demiş adam adam parmağını şıklatıp en güzel malikaneniz hazır demiş ikinci dileğini sormuş en güzel elbiseleri istiyorum demiş kadın adam tekrar parmağını şıklatıp elbiseleriniz malikanenizde demiş son dileğin ne demiş adam en güzel mücevherleri isterim demiş kadın adam yine parmağını şıklatıp mücevherlerinizde malikanenizde demiş sonra kısık bir sesle şey bayan malum uzun zamandır bu vazoda hapis kalmıştım kadın yüzü görmedim bu geceyi beraber geçirebilirmiyiz demiş kadın bukadar güzel şeyleri bana veren bu adama bu çok olmasa demiş ve kabul etmiş adam işi bittikten sonra bir sigara yakıp kadına yaşını sormuş kadın 32 demiş adam vay be bu yaşta hala cinlere inananlar varmış demiş

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt