Windows Phone 8 - Nokia Güncellemeleri (QR Kodları)

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye

Mağazada "Nokia Collection" kısmından girip "Nokia Care"in sayfasına gidince "Güncelle" yazısı görünmüyor mu?

Hayır kendim yapmadım. Yabancı bir siteden aldım.
bölgeyi amerika birleşik devletleri yapmıştım. ondan olabilir mi acaba?
şimdi anıl arkadaşımızn verdiği kodu taratınca yönlendiriyor ama uyarı çıkıyor.. şöyle birşey. uygulama kullanılamıyor. nedenler şunlar olabilr: telefon yazılımınızın güncellenmesi gerekiyor olailir,uygulama farklı bir cep telefonu sağlayıcısına özel olabilir veya uygulama ülkenizde/bölgenizde kullanılamıyor olabilir.. sanırım bölgeden kaynaklı :hmmm.. bölgeyi türkiye yapıp deneyeceğim şimdi.sonucu yazarım

- - - Eklendi - - -

aynen bölgeden kaynaklıymış şimdi güncelledim.. anlaşıldığı üzere amerikaya böyle bir uygulama yok :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ANIL'ın paylaştığı Nokia Care barkodunu da konuya ekledim.
Katkın için teşekkürler ANIL. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Lumiance

Lumiance

Üye
Bende güncellemelerle ilgili sıkıntı yok ama söylemeden edemeyeceğim. Program harikaymış. Sade, şık ara yüzü ve özellikle de kişisel QR kodları oluşturabilmesi gerçekten harika. Paylaşım için teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
Bende güncellemelerle ilgili sıkıntı yok ama söylemeden edemeyeceğim. Program harikaymış. Sade, şık ara yüzü ve özellikle de kişisel QR kodları oluşturabilmesi gerçekten harika. Paylaşım için teşekkürler.

Bence de inanılmaz derecede güzel bir uygulama ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi eline sağlık güncellemelerin hiçbiri gelmemişti şimdi burdan yapıyorum tek tek :oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
casper659

casper659

Üye
Konu gayet başarılı ve gerekli çok teşekkürler. Ama anlamadığım bir şey var bir arkadaşımla beraber aldım lumia820 bana yukarıdaki güncellemeler bu güne kadar hep geldi. Ama o beraber telefon aldığım arkadaşıma hiç gelmedi bunlar. İkimizde Türkiye, den Türkcell den aldık cihazlarımızı yani yurtdışı çıkışlı yâda v.s değil. Bu neden bu şekilde oluyor konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar varmı?

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bu tarz sorunla karşılaşan olmadı mı ?

mad-x

mad-x

Üye
lumialarda şebeke üzerinden veri paylaşımı açıldığında güncelleme alınabiliyor diye biliyorum. 920 var bende ve veri bağlantısını açtığımda güncellemeleri buluyor sonra wifi üzerinden indiriyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
50mb'ın üzerindeki yüklemeleri hücresel ağ üzerinden yapmıyor.Wi-Fi istiyor.

braayn

braayn

Üye
lumialarda şebeke üzerinden veri paylaşımı açıldığında güncelleme alınabiliyor diye biliyorum. 920 var bende ve veri bağlantısını açtığımda güncellemeleri buluyor sonra wifi üzerinden indiriyor

Şebeke üzerinden veri paylaşımım açık olmasına rağmen güncellemeleri burda QR kodlardan okutarak yapıyorum .Bu manuel işlemde olmasa bekle babam bekle durumu can sıkıntısı

windman1981

windman1981

Üye
Teşekkürler...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
BarQar Scan programında bir türlü qr tarama yaptırtamadım :D cebe attığım bir qr resmi okuyor ama kamerası ile tarattığımda tarayıp menüye atıyor hiç bişi göstermiyor. Çözemedim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
BarQar Scan programında bir türlü qr tarama yaptırtamadım :D cebe attığım bir qr resmi okuyor ama kamerası ile tarattığımda tarayıp menüye atıyor hiç bişi göstermiyor. Çözemedim.

Evet resimden taraması mükemmel ancak kamera ile tarama kısmında sıkıntı var.
WP8 uyumluluğu yok sanırım o yüzden.
Uygulama taa WP7 zamanından kalma.
Yapımcıya facebook adresinden mesaj attım, güncelleme yapması için.
Cevap gelirse sizleri de bilgilendiririm.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Az önce size "BarQR Scan" uygulamasının yapımcısına ingilizce mesaj yazdığımı söylemiştim.

Hemen cevap geldi:

Dear Özgür,

Thank you so much for your query. I am forwarding this to our engineering team. We will publish a fix ASAP.

Best Regards,
Souvik

---

Kısaca toparlarsak; soru ve önerim için teşekkür ediyorlar. Uygulamadaki sorunu mühendis ekibine ileteceklermiş. Bununla ilgili bir güncelleme yayınlayacaklarmış.

---
Benim onlara yazdığım mesaj şöyleydi:

Hi,

Could you update the BarQR Scan app for WP8 Please?
It hasn't been updated since WP7 times and now it crashes sometimes in WP8 (Nokia Lumia 920)
Scan from image section works perfect but scan from cam section doesn't work.
When we try to scan any QR code from camera, it returns to WP8's app menu.
Please update it.

And also it would be great if you add "scan from webpage" feature to the program. Because "Bing's QR scanning option" not avaliable for many countries.
So we cannot scan QR codes on web pages.

Best wishes,

Thanks for the great app...

Özgür

Olarak belirtti özgür abimiz :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
hepsi güncel.Forumda olmasa telefonun her özelliğini rahatca kullanamayacagız ..
Sağolun arkadaslar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekran+Dokunma ve Ekstralar+Bilgi için güncelleme yayınlanmıştır.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar merhabalar benim telde scan diye uygulama telefonumda bu uygulamayı açıyorum birinci sayfada bulunan barkodlara tutuyorum uygulamanın oldugu sayfa açılıyor ama yükle bölümü yok sadece paylaş yazıyor telefonuma flash attım ve bu güncellemeleri yapmam lazım nasıl halledecegiz yardım edermisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sadece paylaş çıkıyorsa uyg.son sürümü yüklüdür.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
teşekkürler bilgi için

Üst Alt