Ücretli Yöneticilerin Açtığı Konular Hakkında : Art Arda Açılan Konular ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ücretli Yöneticilerin Açtığı Konular Hakkında : Art Arda Açılan Konular ?
Arkadaşlar, ücretli yöneticiler çalışmaları gereği faydalı ve yararlı hit tutabilecek konular açmak durumundalar ve herhangi bölüme eşsiz baslık ve içerikle yeni ve güncel, daimi konular açarak hem gösterim hem etiket almasını saglayarak prim üzerinden ücret alıyorlar bunu biliyoruz

Ancak örnek olarak Cep telefonları genel bölümüne baktıgımızda, cep telefonları ile ilgili sürekli art arda açılmıs yeni haberler görmekten üyelerin açtıgı konuları seçmek zoru duruma gelmiş. Bu yüzden haber konuların asıl açılması gereken yer olan Teknoloji Haberleri bölümüne konuları açmanızı rica ederim.

Bu bölümde konularda onay sistemi var ve ondan açmıyorduk diyecek olmanız da normal, ancak artık bunu kaldırdım. Tüm yarı özgün yada özgün teknoloji haberlerini, sadece teknoloji haberleri bölümüne açmalısınız. Diğer bölümlerde ise, sadece bu bölüm için konusmak istemiyorum site genelinde de olsa art arda hit amaçlı konular doldurmayalım, çeşitlilik ve zamanlılık iyidir. Konularınızı hem gün içinde farklı zamanlara bölün, hem diğer kategorilere de bölün

Kolay Gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Nextman, Praetor ve 1 kişi daha

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bazı bölümleri canlandırmak lazım üyeler alışmış cep genele sadece orada gösterim alıyor mesela cep genelde son günlerde s4 konusu var doğal olarak aslında bölümü samsung ya da android bölümü var ama orada açılsa kimse yüzüne bakmıyor konuların.

Üyelerin kötü alışkanlıkları var sürekli donanım genele bilgisayar toplama konuları ya notebook tavsiyesi ya da herhangi bir donanım hakkında bilgi almak için konu açılıyor pc toplama bölümü açılsa ilgi çekilebilir açılmasada gerçi üyeler sürekli genele açıyor yardım bölümüne alıyorum cepte de durum böyle malesef hepsi genel bölüme bakıyor mesela android bölümüne sadece uygulama indirmek için giriyor ama mesela symbian^3 konuları kendi bölümüne açılıyor çünkü kitlesi belli orada alıyor gösterimi yorumunu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
anılbaran

anılbaran

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
tamamdır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ozellikle cep telefonlari genel bolumu darma dagin oldu ve toparlamak biraz zor. Ayrica bir ayrinti da ben ekliyeyim. Herhangi bir bolumun ilk sayfasi genelde en cok dikkat edilen bolumdur. O yuzden bir bolume gun icinde cok fazla konu acmak diger guncel konulari ikinci sayfaya duşurur. Bu durumda hem kendi konularimiz ikinci sayfaya duşer ve ilgi olmaz hem de yardim veya oneri isteyen uyenin konusu ikinci sayfaya gider ve cozum bulamaz.
Unutmayalim ki yardim alamayan sorunu cozemeyen uye artik bizim uyemiz degildir. Emin olabiliriz ki sorununu cozdugu yere gider ve ilk firsatta bizi kotuler.

ANIL

ANIL

Admin
Tamamdır haber niteliğinde olan konuları teknoloji haberleri bölümüne açıyoruz :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Alışkanlık" konusunda Halis'e hak veriyorum.
İnsanları alıştığı bölümden başka bir yere yönlendirmek gerçekten çok zor.
Ama sonuçta olması gereken şey Ozan'ın söylediği gibi; ilgili konuların ilgili yerde açılmasını ve her bölümün hit oranının belli bir seviyede kalmasını sağlamak.
Belki biraz zaman alabilir ama eninde sonunda olacaktır.

"Alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olurlar."

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şimdi haber niteliğindeki konuları teknoloji haberleri bölümünemi açacağız ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bence konu disi bolumundeki haber kosesiyle teknoloji haberlerine ayri bi kategori acalim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet bilim ve teknoloji ile teknoloji haberleri aynı gibi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hatta maxi kadın bölümüde tek başlık altına alınsın, yani tüm kategoriler forum anasayfasında görünmesin. tıklayınca görünsün.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cep telefonları genel bölümüne hala daha kopyala yapıştır konu aciliyor. Arkadaşlar izin vermeyelim. Anıl'ïn duyurusunu link vererek konuları kapatalım. Biraz ustune duşersek o bolum cok guzel bir hal alıcak.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Praetor ve Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt