Ücretli Yöneticilik Sistemi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ücretli Yöneticilik Sistemi Hakkında
Yönetici arkadaşlar, dilerlerse Ücretli Yöneticilik çalışmaları yapabilir.

Şartları Nedir?
- Buradan veya özelden bana durumu bildirmelisiniz, kaydınızı alayım ki hesaplamalara dahil edebileyim.
- Yetkili olduğunuz bölümlerde yönetici faaliyetlerini aksatmamalısınız, sadece ücretli yöneticilik odaklı çalışan personal gibi davranmamanız gerekiyor.
- Ödeme yapılabilmesi için en az 30 geçerli konu olmasını bekliyoruz, yani kazanç en az 30 TL olmasını bekliyorum.
- İçerikler özgün olmalı.

Konuların içerikleri ne olacak?
Sadece kendi bölümünüze özgün değil, forum içerisinde uygun heryere her çeşit konu açabilirsiniz. Yani Felsefe bölümünde "Filazof Heraklatios Kimdir" den tutun da, GSM bölümünde "Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet Kampanyası", "Türk Telekom öğrenci 10gb internet tarifesi" gibi, Gsm Genel bölümünde "+1 nerenin telefon kodu" şeklinde, misafirlerin sürekli aratabileceği konular açılmalı.

Android bölümünde, rehber niteliğinde "note 10 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır", "xiaomi mi 8 e android 10 nasıl kurulur" veya Apple iOS bölümünde "iphone XS de telefona reset nasıl atılır" gibi aratılabilecek içerikler, sizin açtığınız konuların geçerli konu olmasına büyük aday olacaktır.

Harici sitelerden haber ve içeriği birebir kopyalamak veya 1 haftalık gündemsel olabilecek konular, uzun vadede başarılı olmamaktadır.

Geçerli Konu Sayısı Nasıl Hesaplanacak?
Diyelim 100 tane konu açtınız dikkatli şekilde, ancak 40 tane geçerli konunuz olduğunu size ay sonu raporlarında sundum, bu demektir ki açtıgınız konulardan 40 tanesi, google tarafından indekslenmiş, gösterim sayısı artmış ziyaretçi almış veya cevap yazılmış, beğeni almış gibi tam olarak açık etmediğim kriterlere sahiptir.

Yani benim tarafta sistem belli bir algoritmaya göre geçerli konuyu hesaplamakta. Cevap almamış konu da geçerli sayılabilir, 10 tane cevap almış ama sadece site ziyaretçilerin girdiği google dan ziyaretçi gelmeyen konular geçersiz sayılabilir vs. bu konuda en adil hesaplamayı yaptığımızdan emin olun.

Mevcut ay içerisinde açılan konular, bir sonraki ayın ilk haftasında hesaplanacak ve hakedişlerle ilgili herkesle özelden iletişime geçeceğim ve ödemeleri banka hesaplarına yapılacak.


Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
 
  • Beğen
  • Cool
Tepkiler: Mesut Aktaş, TheNightMare., Eren Değerli ve 2 diğerleri


Üst Alt