şu turkcelde gram akıl yok arkadaş.. 7 8 yıl turkcell kullandım sonunda çıktım bende aveaya geçtim 30 tlye 500 dk 2000 sms sınırsız internet 2gb kota sonrası 128kb hız.. ama turkcell gibi çekmiyo işte turkcell adam gibi tarifeler çıkarsa da müşterileri elinde tutsa ne olur arkadaş hakkaten akıl yok bunlarda..
şu turkcelde gram akıl yok arkadaş.. 7 8 yıl turkcell kullandım sonunda çıktım bende aveaya geçtim 30 tlye 500 dk 2000 sms sınırsız internet 2gb kota sonrası 128kb hız.. ama turkcell gibi çekmiyo işte turkcell adam gibi tarifeler çıkarsa da müşterileri elinde tutsa ne olur arkadaş hakkaten akıl yok bunlarda..
Arkadaşlar İstanbuldayım ve Avea Kesintisiz Çekiyor... Üstelik Bulduğum Yöntemle 2 Gb'dan Sonra Hızım Düşmüyor... Bulduğum Yöntemi Avea/Kampanyalar Bölümünde Hız Sorununa Çözüm Başlığıyla Paylaştım...
Ayda 25 Gb Kullanıyorum ve Faturamda Bir Anormallik Yok...
arkadaşlar aranızda bu kampayayı kullanan varsa 1 gb sonra hız ne kadara düşüyor.Ben vodafone cepnet kullanıyorum ordada 96 kb diyor ama 15kb geçmiyor.kullanan varsa hızı yazabilir mi?
arkadaşlar aranızda bu kampayayı kullanan varsa 1 gb sonra hız ne kadara düşüyor.Ben vodafone cepnet kullanıyorum ordada 96 kb diyor ama 15kb geçmiyor.kullanan varsa hızı yazabilir mi?
Türkcell yine her zamanki bonkörlügün üstünde
yahu arkadaş millet ne yapsın 1gb interneti herkes adil kullanımdan sonraki kısma bakıyor yani sinirsiz olan kısma. 1gb 10mb çek fiyatı da 6 ile sabitle
facebook paketim vardi online islemlerden iptal ettim gelecek ay yenilenmiyecek ama auan faceye girebiliyorum bu paketi almaya calisinca facebook abonesi olanlar bu kampanyadan yararlanamaz diyo facebook paketinin tamamen bitmesini mi beklemem gerekiyo.