Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onda yılların antlaşması var Sony ile. Nokia oraya gelene kadar ohoo
OnurYurdakul
Üye
250 mb internet yolluyorlar bunun için reklam yapıyorlar
dark_13
Üye
REKLAM
kaygisiz43
Üye
Birde fiyatları ve paketleri öğrencilere uygun yapsalar on numara olacakta ah Turkcell ah ama reklam çok hoşuma gitti hele müzik ve o sözler çok iyi olmuş
burakcan42
Üye
bende turkcelldeyim. gerçekten interneti çok güzel. ve tarifeler de oldukça güzel ücretsiz bayağı içerik veriyor. 25tl lik tarifeyi herkese öneririm. artık evde wifi kullanmıyorum kesinlike Türkcell daha hızlı
messevim
Üye
Dağın başında birtek Turkcell çekiyor. Bizde mecbur turkcelliyiz. bu reklam baya hoşuma gitti doğrusu. normalde reklam çıkınca tv yi değiştiririm ama bu reklam çıkınca bitmesini beklerim
bende turkcelldeyim. gerçekten interneti çok güzel. ve tarifeler de oldukça güzel ücretsiz bayağı içerik veriyor. 25tl lik tarifeyi herkese öneririm. artık evde wifi kullanmıyorum kesinlike Türkcell daha hızlı
Valla ben geçicem artık hatta hattıda yeni mikrosim olarak çıkartıyorlarsa numara değiştirtmeden öyle çıkarttıracağım.35 tl faturalı paketleri varmış tam bana göre.