Alınık Kamerasiz İnternetli Telefon Onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

houee

Üye
    Konu Sahibi
Kamerasiz İnternetli Telefon Onerisi
Merhaba arkadaşlar, kamerasiz internete girebilen hesaplı bir telefon arıyorum.
Qin f22 modelini buldum fakat çok pahalı geldi.

Elimde Nokia 303 var calisiyor ama wifi girse bile hiçbir şey açılmıyor, mobil veri de çalışmıyor çünkü imesi yok

Belki Nokia'nın başka model telefonları daha rahat giriyordur. Tuşlu olması onemli kamerası olsa bile sokturebilirim.

Cadillac34

Üye
Hiking x11 modeli işini görür umarım. İstersen Nokia 106 model de var.

houee

Üye
    Konu Sahibi
Hiking x11 modeli işini görür umarım. İstersen Nokia 106 model de var.
Internete giriyor mu hocam?
Internete ve bluetooth'u olan olsa çok iyi olur kamera olmasa cok iyi olur ama varsa yapacak bir şey yok söktürebilirim
3G olması gerekiyor mu bilmiyorum 2G nin çekmeme imkani var mi internet olsa bile?

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
@houee bulunduğun konumda 3G çekerse şanslısın. 2G artık çekmiyor. Çekse bile internete girmez, telefonu ısındırır, şarjı bitirir. Dikkat et, telefon elinde patlar. Alacağın telefon 3G çekmeli ve bulunduğun konumda 3G baz istasyonu bulunmalı. Telefonları incelemedim. Dediğim modellere bakarsan ayrıntılı bilgileri internette arayıp bulabilirsin.

houee

Üye
    Konu Sahibi
Baktim hocam 3g olan sadece nokia asiha 303 var. IMEI'lisini almak en iyi secenek gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Baktim hocam 3g olan sadece nokia asiha 303 var. IMEI'lisini almak en iyi secenek gibi duruyor.
0
nokia 603 veya 707 daha nostaljik olsun diyorsanız n78,n91, e serisi cihazları tavsiyem olabilir

Üst Alt