rear2011
Üye
Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı Türkçe çevirirmisiniz, tüm açıklama ve link içinde mevcut.
LİNK:
KinScreen v5.0.0 [Unlocked]
LİNK:
google takvimle aynı işi yapıyor ben omni note kullanıyorum. Çeviri için gerksiz.Hocam hurry adında hatırlatma ve geri sayma programı var. Widgetli ve gayet güzel bu programı çevirirseniz sevinirim. Şimdiden emeğinize teşekkürler...
Bende ki versiyonu 17.0.3-83
Apk mirror da indirmiştim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
google takvimle aynı işi yapıyor ben omni note kullanıyorum. Çeviri için gerksiz.
Çok zaman alır yauu. Aslında uğraşılır ama zamanı olan biri lazım bunun içinpes 2018 türkçe dil yapar mısınız
Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı Türkçe çevirirmisiniz, tüm açıklama ve link içinde mevcut.
LİNK:
Aynen bizde sırada bekliyoruz ama herhalde ramazan dan dolayı müsait değillermi acaba?Arkadaşlar çeviri ricamı yanlış yere mi yaptım..
Merhaba. Dediğiniz uygulamaya baktım da çevrilecek çok fazla kelime var. Site üzerinden değil de dil dosyası üzerinden olsa çevirmeyi deneyecektim. Umarım birisi yapar.merhaba rica etsem Yuzu browseri (bilinen taraıyıcılara fark atan ,islediğin gibi tasarlayabileceğin ve tek elle kullanım imkanı sağlayan , son derece özelleştirelebilir) Türkçe çevirebilirimisiniz...
ilgilineceğinizi umuyorum şimdiden teşekkürler..
merhaba rica etsem Yuzu browseri (bilinen taraıyıcılara fark atan ,islediğin gibi tasarlayabileceğin ve tek elle kullanım imkanı sağlayan , son derece özelleştirelebilir) Türkçe çevirebilirimisiniz...
ilgilineceğinizi umuyorum şimdiden teşekkürler..
Yine burdan bi arkadaş bunun alternatifi "Habit browseri "yıllar önce Tr çevirmişti.. ve Uygulama geliştiriciye Kodları göndererek , gelen güncemelerde Türkce olmasını sağlamıştı. Ona Tekrar Çok Teşekkürler ederim..
LİNK:
Uygulamayı türkçeye çevirdim ancak apk'yi derlediğimde uygulama simgesi launcher'da ve dosya yöneticisinde görünmüyor. Bu yüzden geliştiriciye resmi dil desteği için mail attım ve sağolsun destek verdi.Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı Türkçe çevirirmisiniz, tüm açıklama ve link içinde mevcut.
LİNK:
Emeğinize sağlık geçte olsa kavuştuk, İNŞALLAH tam olanınada kavuşuruz sağolun exfat Teşekkür ler.Uygulamayı türkçeye çevirdim ancak apk'yi derlediğimde uygulama simgesi launcher'da ve dosya yöneticisinde görünmüyor. Bu yüzden geliştiriciye resmi dil desteği için mail attım ve sağolsun destek verdi.
Simgesi olmasa da kullanırım diyorsanız:
Yeni sürümün çıkmasını ve kırılmasını da bekleyebilirsiniz.
Merhabaherkese merhabalar
ilgilenmen yeter çok teşekkür ederim.Merhaba. Dediğiniz uygulamaya baktım da çevrilecek çok fazla kelime var. Site üzerinden değil de dil dosyası üzerinden olsa çevirmeyi deneyecektim. Umarım birisi yapar.