Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

rear2011

rear2011

Üye
Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı Türkçe çevirirmisiniz, tüm açıklama ve link içinde mevcut.
LİNK:
KinScreen v5.0.0 [Unlocked]

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2626675

yelerkan

yelerkan

Üye
Hocam hurry adında hatırlatma ve geri sayma programı var. Widgetli ve gayet güzel bu programı çevirirseniz sevinirim. Şimdiden emeğinize teşekkürler...
Bende ki versiyonu 17.0.3-83
Apk mirror da indirmiştim.

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
Hocam hurry adında hatırlatma ve geri sayma programı var. Widgetli ve gayet güzel bu programı çevirirseniz sevinirim. Şimdiden emeğinize teşekkürler...
Bende ki versiyonu 17.0.3-83
Apk mirror da indirmiştim.
google takvimle aynı işi yapıyor ben omni note kullanıyorum. Çeviri için gerksiz.

tarikkocyigitt

tarikkocyigitt

Üye
pes 2018 türkçe dil yapar mısınız

rewaz

Üye
merhaba rica etsem Yuzu browseri (bilinen taraıyıcılara fark atan ,islediğin gibi tasarlayabileceğin ve tek elle kullanım imkanı sağlayan , son derece özelleştirelebilir) Türkçe çevirebilirimisiniz...

ilgilineceğinizi umuyorum şimdiden teşekkürler..
merhaba rica etsem Yuzu browseri (bilinen taraıyıcılara fark atan ,islediğin gibi tasarlayabileceğin ve tek elle kullanım imkanı sağlayan , son derece özelleştirelebilir) Türkçe çevirebilirimisiniz...

Yine burdan bi arkadaş bunun alternatifi "Habit browseri "yıllar önce Tr çevirmişti.. ve Uygulama geliştiriciye Kodları göndererek , gelen güncemelerde Türkce olmasını sağlamıştı. Ona Tekrar Çok Teşekkürler ederim..

rewaz

Üye
Arkadaşlar çeviri ricamı yanlış yere mi yaptım..

anechoic

Üye
Tasker uygulamasını çevirebilir misiniz?

endel

Üye
Merhabalar,
Dialer IOS11 style 1.10

Telefon arama uygulaması İphone arayüz.
Türkçe yapılırsa ikram olur.Teşekkürler şimdiden

Silinen Üye 2626675

Silinen Üye 2626675

Kapalı Hesap

Yine burdan bi arkadaş bunun alternatifi "Habit browseri "yıllar önce Tr çevirmişti.. ve Uygulama geliştiriciye Kodları göndererek , gelen güncemelerde Türkce olmasını sağlamıştı. Ona Tekrar Çok Teşekkürler ederim..
Merhaba. Dediğiniz uygulamaya baktım da çevrilecek çok fazla kelime var. Site üzerinden değil de dil dosyası üzerinden olsa çevirmeyi deneyecektim. Umarım birisi yapar.

• Beğen
Tepkiler: rewaz
Silinen Üye 2626675

Silinen Üye 2626675

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı Türkçe çevirirmisiniz, tüm açıklama ve link içinde mevcut.
LİNK:
LİNK:
Uygulamayı türkçeye çevirdim ancak apk'yi derlediğimde uygulama simgesi launcher'da ve dosya yöneticisinde görünmüyor. Bu yüzden geliştiriciye resmi dil desteği için mail attım ve sağolsun destek verdi.

Simgesi olmasa da kullanırım diyorsanız:

Yeni sürümün çıkmasını ve kırılmasını da bekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: rewaz ve rear2011
rear2011

rear2011

Üye
Uygulamayı türkçeye çevirdim ancak apk'yi derlediğimde uygulama simgesi launcher'da ve dosya yöneticisinde görünmüyor. Bu yüzden geliştiriciye resmi dil desteği için mail attım ve sağolsun destek verdi.

Simgesi olmasa da kullanırım diyorsanız:

Yeni sürümün çıkmasını ve kırılmasını da bekleyebilirsiniz.
Emeğinize sağlık geçte olsa kavuştuk, İNŞALLAH tam olanınada kavuşuruz sağolun exfat Teşekkür ler.

• Beğen
korayertaş

korayertaş

Üye
herkese merhabalar

rear2011

rear2011

Üye
Merhaba

rewaz

Üye
Merhaba. Dediğiniz uygulamaya baktım da çevrilecek çok fazla kelime var. Site üzerinden değil de dil dosyası üzerinden olsa çevirmeyi deneyecektim. Umarım birisi yapar.
ilgilenmen yeter çok teşekkür ederim.

• Beğen
zaron

zaron

Üye
İyi günler; ekli linkteki Mi Launcher simli apk dosyasını rica etsem türkçeye çevirebilir misiniz ?

Üst Alt